Laurențiu Reghecampf este la un pas de a-și pierde locul de antrenor. Motivul este unul cât se poate de cert și anume, scandalul dintre el și Anamaria Prodan. Șefii de la Neftchi s-au răzgândit în privința concedierii sale. 

După scandalul cu Anamaria Prodan, dar și după botezul fiului său și al Corinei Caciuc, Laurențiu Reghecampf s-a întors în Azerbaidjan. Acolo, fostul soț al impresarei antrenează o echip de fotbal,, care va juca sâmbătă, pe terenull lui Qarabag, liderul campionatului.

Mai mult decât atât, antrenorul nu mai este în pericol de a fi dat afară, cu toate că Anamaria Prodan a cerut concedierea acestuia. După apariția imaginilor cu altercația dintre cei doi, reprezentanții clubului au specificat că nu sunt la curent cu situațiile de genul și că nu vor lua în calcul să încheie colaborarea cu acesta.

social media

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan, declarații șocante despre Bebeto: A văzut că tatăl i-a bătut mama. Este traumatizat!

Laurențiu Reghecampf își va păstra rolul de antrenor al echipei din Azerbaidjan

Fostul director sportiv de la Neftchi, Jeihun Sultanov știe despre incidentul dintre antrenor și impresară. Astfel, acesta a spus că Laurențiu Reghecampf ar fi fost imediat demis de către clubul din Baku, dacă nu ar fi avut rezultate.

Însă, echipa se află pe locul al doilea, la egalitate cu liderul Qarabag. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a obținut patru victorii consecutive.

„Reghecampf are rezultate bune și clubul n-ar trebui să se amestece în viața personală. Dacă acele lucruri nu îl afectează negativ, vor fi trecute cu vederea”, a spus fostul oficial.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, conflict violent

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut un conflict violent. Cei doi s-au lovit reciproc chiar în fața vilei pe care Anamaria Prodan o deține. Tehnicianul s-a prezentat la botezul copilului său cu ochiul vânăt.

„Ea, de fapt, a fost foarte deranjată, am înțeles de la ea, că a sărit gardul ca să vorbească cu Bebe. Bebe nu voia să vorbească cu tatăl lui. (…) Din câte am înțeles, el a trecut pe la nașii lor, probabil că a băut. (…) Am înțeles că a intrat în casă și nici măcar nu a sunat-o.

Cred că nu s-ar fi supărat dacă ar fi sunat, dacă ar fi căutat o altă modalitate. (…) Ea a venit repede acasă și a ajuns la discuția din stradă, ea arătându-i cum i-a stricat imaginea. (…) Îi arăta toate știrile care apar și îl roagă să divorțeze”, a spus un prieten de-ai Anamariei Prodan, Andreas Stavarache, la Antena 1.