Larisa Udilă și Alexandru Ogică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi sunt și părinții unui copil frumos pe nume Milan, iar acum, sunt plecați într-o vacanță romantică în Maldive.

Larisa Udilă și Alexandru Ogică formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Aceștia au parte de o relație încă din timpul adolescenței și se bucură că nu au renunțat. Iubirea lor a fost mai presus de orice și i-a ținut unul lângă celălalt.

CITEȘTE ȘI: Larisa Udilă nu se uită la bani pentru vacanța sa. Cât costa o noapte de cazare la hotelul din Maldive

Îndrăgostiții au plecat într-o escapadă romantică departe de România pentru câteva zile intense. Maldive a fost destinația aleasă de ei și le place extrem de mult, dovadă fiind chiar fotografiile și clipurile video postate in influencer.

Larisa Udilă a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant pentru soțul ei cu privire la ziua lui de naștere, precum și aniversarea lor. Vedeta a pregătit și o surpriză pentru el, ce constă într-o cină romantică pe plajă, chiar la apus.

Aceasta îi mulțumește pentru tot ce au agonisit împreună și că au parte de tot ce visau când erau doar copii. Au reușit să-și îndeplinească multe din visuri, dar cel mai frumos „proiect” este fiul lor, Milan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Larisa Ogica (@larisaudila)

„23 octombrie este una dintre cele mai importante zile din viața mea. În primul rând, te-ai născut tu, soțul meu, în al doilea rând, ne-am început povestea de dragoste. Dacă mă întrebi când au trecut 8 ani, nu știu să îți răspund. Sunt sigură ca simți același lucru! Tot ce știu este ca în acești ani am ales mereu ce a fost mai bine pentru amândoi, nu am fost egoiști niciodată.

Ne-am susținut, am plâns, am râs, am trecut prin cele mai urâte momente din viața noastră și totuși, iată-ne acum: tot împreună și mai fericiți ca niciodată. Un dar mai frumos decât Milan, nu putea să ne dea bunul Dumnezeu așa ca am decis să nu îi mai cerem niciodată nimic pentru ca avem deja totul. La mulți ani, dragostea vieții mele, cel mai bun prieten și tatăl copilului meu! Te iubesc!”, a transmis Larisa Udilă pe Instagram.