Larisa Udilă este una dintre cele mai cunoscute influencerite din mediul online Aceasta reușește să aibă o comunitate mare de oameni cu care să împartă momentele din fiecare zi.

Ea a plecat în vacanță alături de soțul ei, Alexandru Ogică într-o destinație de vis. 

Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică nu s-au uitat la bani când au ales destinația inedită pentru vacanță. Pe lângă destinația de vis, unde plajele cu nisip fin sunt la tot pasul, iar apa mării de un turcoaz superb, resortul ales nu este pentru toată lumea.

CITEȘTE ȘI: Adevăratul motiv pentru care Larisa Udilă evită să gătească acasă. Ce părere are soțul ei despre asta

Cei doi îndrăgostiți au mers în Maldive, unde se vor bucura de priveliști care te lasă cu gura căscată, dar și peisaje inedite. Cazarea este una exclusivistă, având și un preț pe măsură.

Pentru o singură noapte la Fushifaru Maldives, condiții de cinci stele, vei plăti 2.776 de lei, pachetul standard. În mod normal, prețul începe de la 3.454 și poate să treacă de 5.000 de lei în funcție de facilitățile pe care vrei să le incluzi.

Captură site

Larisa Udilă este o mamă împlinită

Larisa Udilă a devenit mămică în urmă cu un an și este extrem de fericită. Deși a trecut prin momente grele cu micuțul ei, sentimentul că a dat naștere este unul inexplicabil de frumos.

Milan este pe primul loc în viața sa, iar totul se face pentru el. Larisa Udilă trăiește momente cum nu s-au mai văzut și se bucură de tot ce a primit. Pe rețelele de socializare a postat un mesaj emoționant pentru fiul ei.

„Cine spunea că un copil îți aduce lumină în viață, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimbă viața oamenilor, până acum nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. In momentul in care tu, iubirea mea infinita, ai apărut, totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele si grijile se rezuma la tine. Scriu degeaba acest text pentru ca oricât m-as strădui sa explic ce simt, este imposibil sa încapă ceva atât de puternic în niște cuvinte banale.

Aș muri pentru tine oricând si vreau sa îți mulțumesc ca ne-ai arătat ce înseamnă fericirea. Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindeca orice rana. La multi ani, Milan! Mama ta își dorește sa fii sănătos si sa te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajuta sa faci fata oricărei situații din viață ta. Te iubesc!”, a scris Larisa Udilă pe contul ei de Instagram.