Larisa Udilă este des întrebată de relații din familia ei.

Larisa Udilă petrece foarte mult timp în online. Vedeta a luat o pauză de la tot ceea ce înseamnă apariții media și se dedică exclusiv creșterii băiețelului ei. Bruneta stă destul de mult acasă, iar asta i-a făcut pe fanii ei să își pună un semn de întrebare. Și anume, în ce relații este cu soacra ei. 

Larisa Udilă este prezentă de ani buni în atenția publicului. Aceasta și-a făcut debutul în lumea mondenă odată cu participarea la „Bravo, ai stil!”. Bruneta s-a făcut imediat remarcată datorită siluetei sale, dar și datorită aspirațiilor pe care le avea. În paralel cu emisiunea, aceasta cocheta cu modellingul și își dorea ca, într-o bună zi, să poată defila pentru marile case internaționale.

Larisa Udilă a ajuns, la un moment dat, să își trăiască visul. Din păcate, nu a durat prea mult, iar asta din cauza relației pe care o avea cu Ogică. Într-un interviu mai vechi, aceasta a recunoscut că plecările dese, departe de casă, reprezentau o problemă în cuplu. Ogică era foarte gelos, ea a fost la un pas de a se sinucide, așa că a decis să pună punct carierei sale.

Larisa Udilă a spus lucrurilor pe nume. Cum se înțelege vedeta, de fapt, cu soacra ei
Social media

Larisa Udilă a pus familia pe primul loc

După această perioadă, Larisa Udilă s-a concentrat mult mai mult pe viața de familie. S-a căsătorit cu alesul inimii ei și au împreună un copil. De mai bine de un an, prioritățile Larisei s-au schimbat radical, iar pe primul loc este Milan. În creșterea celui mic, Larisa a avut mereu parte de ajutor din partea familiei, mai ales că, după naștere, s-a confruntat cu depresie.

Alături de ea a fost și este în continuare și mama lui Ogică. Larisa Udilă se înțelege foarte bine cu soacra sa și verbalizează asta ori de câte ori are ocazia.

„Foarte bine. Ea să vă spună… cum sunt ca noră”

La rândul ei și mama lui Ogică are numai cuvinte de laudă la adresa nurorii sale.

„Dacă ar fi să spun într-un cuvânt SPECIALĂ! Dacă ar trebui să exemplific nu am suficient spațiu. Cel mai important și frumos lucru este că nu are răutăți și asta o face un om frumos.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.