Larisa Udilă îi iartă orice soțului ei.

Larisa Udilă trăiește una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața ei. De mai bine de un an este mămică, iar alături de soțul ei se simte cea mai implinită femeie. Larisa pare că privește mariajul cu alți ochi după ce a venit pe lume Milan și spune că ar face orice pentru a le fi bine în cuplu.

Larisa Udilă este una dintre vedetele de la noi care au trecut prin schimbări radicale în ultima perioadă. Bruneta a descoperit faima odată cu participarea ei la „Bravo, ai stil!”. De atunci și până în prezent a evoluat foarte mult și poate spune că este cea mai bună versiune a ei. Nu doar profesional, ci și personal, mai ales că Ogică este mereu alături de ea.

Larisa și Ogică au o relație extrem de solidă, bazată pe încredere și respect. Cei doi se înțeleg foarte bine și se completează reciproc, așa cum ar trebui să fie orice cuplu. Larisa recunoaște că pentru ea ideea de unitate este foarte importantă. Tocmai de aceea ar face orice sacrificiu pentru a-și ține familia unită și nu doar de dragul ideii că are un copil.

Larisa Udilă ține cu dinții de relația ei. Vedeta este dispusă să facă sacrificii pentru căsnicia ei
social media

Larisa Udilă face totul pentru familie

Recent, bruneta a vorbit deschis despre concepția pe care o are despre despărțirile din ultima perioadă. Aceasta consideră că fiecare femeie ar trebui să țină mai mult de partenerul ei. Larisei i se pare că se ajunge prea ușor la despărțiri, fără a se încerca descoperirea unui soluții de a evita aspect de momente.

Soția lui Ogică nici nu concepe să se despartă de tatăl fiului ei. Recent, pe Instagram, a abordat această discuție cu fanii ei. Asumată ca de obicei, a recunoscut că ar fi dispusă să facă orice pentru a ști că Ogică nu pleacă nici de lângă ea și nici de lângă fiul ei.

„Aș încerca să schimb lucrurile, astfel încât să nu îmi pierd familia. Mi se pare că în ziua de astăzi se renunță tot mai ușor la soț/ soție/ iubit/ iubită. Dacă există iubire, aproape orice se va remedia. Nu doar pentru copil nu aș renunța, ci și pentru mine, ca femeie. Nu știu de ce unele femei cred că își lasă bărbatul și apoi vor da de un bărbat perfect. Toți au defecte. Trebuie să învățăm să acceptăm asta (valabil și invers).”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.