Lana Del Ray a creat o adevărată isterie pe social media după ultima postare. În postarea cu pricina ea a părut să își atacă colegele de breaslă precum Doja Cat, Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj și Beyoncé. Care „au avut numeroase piese despre faptul că sunt sexy, că nu poartă haine.”

Reclamă

Lana del Ray răspunde criticilor

Apoi Lana a întrebat dacă poate continua să cânte despre propriul său trecut întunecat „fără a fi crucificată sau acuzată că ,,înfrumusețează” abuzul?”.

La ceva timp, Lana del Ray a revenit în secțiunea de comentarii a postării și a oferit un răspuns. Ea a afirmat că este conștientă că oamenii vor răstălmăci lucrurile.

„Le iubesc pe aceste cântărețe și le cunosc. De aceea le menționez. De asemenea, mi-ar plăcea să am o parte din aceeași libertate de exprimare fără a fi judecată isteric”, a lămurit ea.

Lana del Ray a continuat să se apere și în insta story-uri unde a vorbit despre problema societății de astăzi. Despre anumite femei cărora nu li se permite să aibă o voce proprie. Artista a continuat să le răspundă celor care au atacat-o crezând că face referire la o anumită minoritate și că este rasistă. Ea a mai specificat că s-a referit în special la artistele asemenea ei, care nu par puternice sau în control.

Artista criticată și în trecut din cauza melodiilor sale

Lana Del Rey a fost de multe ori criticată pentru versurile sale în trecut. Cei care au criticat-o susținând că artista romanțează abuzul fizic și emoțional. De exemplu, cântecul ei „Ultraviolence“ conține un vers extrem de controversat. „El m-a lovit și s-a simțit ca un sărut.“ De atunci, Lana a spus că nu îi mai place vers și că nu o să îl mai cânte.

Dar, joi, Lana a părut că se referă la melodiile sale vechi scriind:

„explorarea lirică minoră care detaliază rolurile mele uneori supuse sau pasive în relațiile mele au făcut de multe ori oamenii să spună că am dus femeile înapoi cu sute de ani”.

,,Să fie clar, nu sunt feministă, a continuat ea. Dar trebuie să existe un loc în feminism pentru femeile care arată și se comportă ca mine.”

Și într-una dintre cele mai controversate afirmații din mesajul ei, Lana a scris că „a deschis cu adevărat calea” altor artiști.