Lady Gaga a povestit cum a  transformă amintirile dureroase din trecut în piese pentru următorul său album, Chromatica.

Lady Gaga a avut ca sursă de inspirație propriul trecut

Starul pop, în vârstă de 34 de ani, a sugerat că propriile sale despărțiri romantice au fost inspirația din spatele noilor sale melodii și a adăugat că speră că încercările prin care a trecut îi va ajuta pe cei care îi ascultă cântecele să treacă peste momentele dificile.

Într-un teaser pentru viitorul său interviu Beats 1 cu Zane Lowe, Lady Gaga a reflectat asupra procesului de transformare a amintirilor sale dureroase în muzică vindecătoare. În timpul conversației, a citit cu voce tare versurile noii sale melodii „Femeie liberă”:

„Nu sunt nimic fără o mână constantă, nu sunt nimic decât dacă știu că pot. Sunt însă ceva dacă nu am bărbat, sunt o femeie liberă.”

Versurile spun povestea unei femei care a găsit puterea, în ciuda statutului din relație.

Zane a afirmat: „Acest album este o recuperare a ringului de dans”, a remarcat el.

De-a lungul anilor, Gaga a trecut prin mai multe relații eșuate. Ea a pus punct relațiilor cu actorul Taylor Kinney sau agentul de talente Christian Carino. În prezent se întâlnește cu CEO-ul Michael Polansky.

Întrebată de Zane ce a adus-o înapoi în studio, Gaga a răspuns:

„Sunetul, muzica, fiind eu. Cum pot să iau ceva extrem de dureros pentru mine și să găsesc o singură piesă care este universal umană și să ajut pe altcineva? Și apoi vedeți cum sună.”

Chromatica apare pe 29 mai

Chromatica, cel de-al șaselea album de studio al lui Gaga, trebuia inițial să fie lansat pe 10 aprilie, dar a fost amânat până pe 29 mai, din cauza situației curente. Gaga a dezvăluit veștile proaste pe Instagram, spunând că nu simte că este „potrivit” pentru ea să lanseze albumul în condițiile actuale.

În cadrul campaniei promoționale Chromatica, Lady Gaga a postat mesaje inspiraționale pe contul ei de Instagram. Ea a postat miercuri un poster de neon cu mesajul „Oamenii pot face lucruri grele”.

View this post on Instagram

THIS IS A MESSAGE FROM #CHROMATICA

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

De asemenea, tot pentru a celebra  lansarea noului  sau album Lady Gaga a lansat noua paletă de farduri pentru ochi Stupid Love.

Paleta prezintă „18 nuanțe de pigment cu intensitate maximă”, așa cum este descris pe pagina de Instagram a Haus Labs și este inspirată de cel de-al șaselea album Chromatica. Paleta are numele primului său single, Stupid Love.