Așteptarea aproape că s-a terminat, Little Monsters. În sfârșit regina pop Lady Gaga a anunțat noul său album este gata.

Vă vine să credeți că au trecut trei ani de când Lady Gaga a lansat un album. Ei bine așteptarea a luat sfârșit, oarecum, pentru că deși a dezvaluit tracklist-ul și piesa Stupid Love, tot mai avem de așteptat încă șase luni până o să putem asculta noile melodii.

Totuși pentru a face așteptarea mai ușoară, iată câteva lucruri pe care le poți afla despre noul album Chromatica.

În noiembrie 2017, Gaga povestea pentru cei de la Entertainment Weekly că deja lucrează la piese noi.

„Am început să scriu”, a spus ea la acea vreme. „Am o mulțime de idei și o mulțime de lucruri pe care vreau să le creez, așa că veți vedea un pic. Am nevoie de ceva timp pentru a crea.”

Însă de atunci, până acum au trecut deja trei ani.

Chromatica trebuia să se lanseze inițial pe 10 aprilie, dar Gaga a decis să amâne lansarea.

„Am vrut să vă spun că, după multe deliberări, am luat decizia incredibil de grea de a amâna lansarea Chromatica”, a spus Gaga pe Instagram. „Voi anunța curând o nouă dată a lansării în 2020”.

Dar Gaga nu a vrut ca fanii să își piardă entuziasmul și a dezvăluit coperta albumului.

https://www.instagram.com/p/B-nQ2KYFYWF/?utm_source=ig_web_copy_link

Acum că „Stupid love” a fost lansată oficială putem să ne facem o idee despre ce ne așteaptă.

Chiar dacă Lady Gaga probabil nu plănuia să dezvăluie tracklist-ul cei de la Target i-au încurcat puțin planurile și-au pus noul album pentru precomenzi. Așa fanii au aflat că regina pop le-a pregătit și câteva colaborări surpriză cu: Ariana Grande, Elton John și BLACKPINK.

Aceste trei colaborări i-au făcut pe fani și mai entuziasmați.

Dar de departe faptul că zvonul potrivit căruia Lady Gaga va colabora cu BLACKPINK s-a dovedit a fi adevărat a creat mare agitație pe Twitter, unde Blinks și Little Monsters au început să posteze diverse hashtaguri pentru a celebra colaborarea GAGAPINK.

Blackpink – care este formată din Jennie, Lisa, Rosé și Jisoo – a dominat constant topurile muzicale nu numai în Coreea de Sud, ci și în SUA, cu hituri precum „Kill This Love” și „DDU-DU-DDU- DU.“

,,Da, GagaPink vine, regina pop-ului și reginele kpop-ului”, a scris cineva într-un comentariu.

Deși Gaga nu a anunțat noua dată pentru lansarea albumului, nu există nici o îndoială că atunci când va ieși, melodiile vor fi epice.

Potrivit surselor, LadyGaga care trebuia să cânte la Coachella avea un set special unde BLACKPINK și Ariana Grande ar fi trebuit să cânte alături de artistă, înainte ca festivalul să fie anulat din cauza coronavirusului.

Vă puteți imagina toate aceste femei talentate pe aceeași scenă în același timp? Să sperăm că acest plan încă va fi pus în practică.

Share.