Iulia Albu a apelat la terapia vampir.

Iulia Albu este mereu o apariție, așa că nu ezită să poarte cele mai strălucitoare haine în mijlocul zilei. Vedeta profită de fiecare minut pe care îl are liber între pauzele de filmare și merge să se răsfețe cu tratamente de înfrumusețare.

Deși are un program extrem de  încărcat, Iulia Albu își găsește mereu timp pentru ea. Gazda emisiunii „I.A. cu stil” de la Antena Stars merge în timpul pauzelor de filmare la cabinetul medicului estetician, unde își face diverse proceduri. De curând, creatoarea de modă a fost surprinsă îmbrăcată într-o rochie strălucitoare și transparentă în timp ce mergea la o nouă terapie.

CITEȘTE ȘI: Iulia Albu, adepta operațiilor estetice. Ce intervenții are fashion bloggerul

Iulia Albu își injectează propriul sânge în scalp

Criticul de modă apelează la medicul chirurg estetician, unde își face injecții în cap cu propriul sânge. Procedura presupune injectarea propriei plasme în scalp, în vederea stimulării creșterii părului în mod natural, prin recoltarea unei cantități de sânge și centrifugarea acestuia.

„În scurtul timp pe care-l am între filmari încerc să ajung cât mai des și la tratamente corporale și faciale. Și este deja de notorietate faptul că am doi doctori pe care îi aleg întotdeauna: Dr. Daniela Diveică și Dr. Florin Juravle.

Sursa: Social Media

Nu aleg des serviciile saloanelor de înfrumusețare, cred foarte mult în a merge pe expertiza unui doctor, iar o clinică de chirurgie estetică va oferi întotdeauna serviciile la cele mai înalte standarde”, a declarat Iulia Albu.

De dragul frumuseții și unei podoabe capilare bogate, Iulia Albu face sacrificii și merge regulat la acest tip de terapie. Atât vedetele de la noi, cât și cele din străinătate apelează la acest serviciu, care poartă numele de terpia vampir.

Iulia Albu, apariție șoc la „Chefi la cuțite”

Iulia Albu este una dintre cele mai urmărite mediatic vedete din România, care se află în showbiz-ul românesc de mulți ani. Aceasta a ajuns în atenția publicului datorită personalității sale excentrice și aparițiilor sale controversate, dar niciodată nu și-a expus dorința de a găti.

Pentru că personalitatea și pasiunile sale nu au vreo legătură cu lumea culinară, nimeni nu s-a gândit ca Iulia Albu să își facă apariția în emisiunea „Chefi la cuțite”. Dar, jurații au avut parte de o surpriză de proporții ieri seară.

„Nu am neapărat o pasiune pentru asta, eu nu gătesc în general, dar am vrut să vin aici și să vă fac o surpriză. Nu știu să gătesc, știu doar să mă gătesc”, le-a spus Iulia Albu juraților.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.