Într-un interviu pe care l-a acordat de curând unei publicații, Iulia a vorbit despre operații estetice.

Iulia Abu este una dintre vedetele de la noi din showbiz care atrage atenția ori de câte ori se afișează public. De curând, vedeta a vorbit despre intervențiile estetice la care a apelat.

Asumată, după cum o știm, Iulia Albu a mărturisit că nu este de acord cu vedetele de la noi din showbiz care aleg să nu-și recunoască intervențiile estetice. Totodată, fashion bloggerul declară că în afară de intervenția pe care o are la glezne, din când în când își face și alte „ajustări”.

„Nu am silicoane…”

Sursa: Social media

„Mi se pare nociv ca toate persoanele publice din România să își ascundă de publicul lor intervențiile pe care le fac constant. Sunt de acord că, întrucâtva, asta ține de intimitatea fiecăruia. Însă, atâta timp cât poți scoate pur și simplu o întrebare din interviu, a da un răspuns care este ridicol este deja ceva ce ţine de integritatea morală, un atribut care poate lipsi unei fete care apare în lenjerie intimă la TV, însă NICIODATĂ unui entertainer. Da, am şi alte intervenții pe care le fac periodic. Nu, nu am absolut nicio intervenţie la nivelul buzelor. Nu am acid hialuronic și, în mod cert şi vizibil, nu am silicoane.” a declarat Iulia Albu într-un interviu acordat revistei Viva!

Cu toate acestea, Iulia a ajuns la „bisturiu”. Nu pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, ci pentru a-și rezolva o problemă de ordin medical. În momentul în care aceasta s-a operat, înainte de intervenție a semnat un protocol. Prin intermediul acestuia a fost asigurată că nu i se va modifica forma nasului.

„Am făcut o operație de reducție a cornetelor nazale. Din păcate, nu am putut evita acest moment. Norocul meu a fost să fiu operată de către doctorul Răzvan Filip. A înțeles exact ceea ce îmi doresc şi motivele pentru care o schimbare în felul în care arată o trăsătură definitorie a feţei mele îmi poate afecta negativ cariera. Am intrat în sala de operație cu protocolul semnat. Operația avea să NU îmi afecteze forma nasului. Şi a fost un succes.”  a mai spus aceasta pentru sursa anterior citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.