Relația dintre Kim Kardashian și Kanye West începe ușor să se desfășoare în termeni mai buni. Cu toate că cei doi nu și-au rezolvat problemele și încă locuiesc separat, împăcarea nu mai pare atât de departe.

Kim Kardashian și Kanye West fac tot posibilul să-și repare căsnicia. Principalul motiv ar fi copii lor, care sunt mai importanți decât orice neînțelegeri ar exista între ei doi.

Conform unor surse aproapiate, cei doi soți au început să petreacă mai mult timp împreună. Kim Kardashian este în Los Angeles cu copii, în timp ce Kanye se află în Wyoming, unde se ocupă de muzică și de campania sa electorală.

Kim și Kanye se pare că au petrecut niște momente extraordinare împreună la sfârșitul săptămânii trecute. Rapperul a zburat acasă, unde s-a bucurat de compania soției și a copiilor.

„El este foarte ocupat, se ocupă de  muzica și de campania sa prezidențială, însă îi era foarte dor de copii, așa că a zburat să îi vadă. Își petrec weekendul la casa lor din Hidden Hills, unde încearcă să își recupereze timpul pierdut ca familie.„, au declarat aceleași surse.

Nu este clar cât va rămâne Kanye în Los Angeles, însă el și Kim pare că o duc mai bine de când trăiesc separați. El preferă să locuiască în Wyoming, în timp ce ea este fericită cu casa lor din California.

Kim Kardashian și Kanye nu mai locuiesc împreună. Să fie acesta sfârșitul relației lor?

Conform aceleiași surse, Kim încă încearcă din greu să își repare căsnicia. Nu vrea să destăinuie nimenui ce planuri are pentru viitor, însă nu o deranjează pentru moment nici faptul că soțul său locuiește separat. De asemenea, diva înțelege că bărbatul este într-un moment important al carierei sale. Nu vrea sub nici o formă să îl distragă sau să îi dea planurile peste cap.