Kim Kardashian și Kanye West au dificultăți mari în căsnicie. Tabloidele înceară să îi portetizeze ca un cuplu perfect, însă lucrurile sunt total opuse în realitate. 

Kim Kardashian și Kanye West formează unul dintre cele mai celebre cupluri de la Hollywood. Mereu cu zâmbetul pe buze, cei doi au reușit să lase impresia că au găsit secretul unei familii fericite. În realitate însă, cei doi sunt în pragul divorțului.

Rapperul a declarat săptămâna trecută că a încercat să-și sfârșească căsnicia de mai bine de doi ani. Totuși, ceva îi leagă mai presus de orice: cei 4 copii minunați pe care îi au împreună.

După ce s-au certat și și-au luat rămas-bun, se pare că mai existo o șansă pentru Kim și Kanye. Cei doi au plecat împreună în vacanță, lăsând problemele în spate. Această perioadă petrecută departe de viața cotidiană și copii este o încercare de a repara legătura dintre ei.

Surse apropiate celor doi au declarat că cuplu lucrează din greu la problemele pe care le au. Kim vorbește despre ce o deranjează, iar Kanye ascultă. Divoțul nu pare o opțiune pentru ei, deși în final se poate ajunge și acolo.

Kim Kardashian își salvează căsnicia doar pentru copiii săi

Prioritatea principală a lui Kim Kardashian sunt copiii

Cu toții știm că iubirea dispare cu greu între doi oameni. Așadar, timpul împreună poate îi va ajuta să realizeze dacă viața lor mai are sau nu sens împreună. Cu siguranță această perioadă este una dificilă, când neînțelegerile au ieșit la suprafață.

Vacanța departe de lume a fost ideea lui Kanye West, iar soția sa a acceptat fără să clipească. În acest moment, amândoi sunt dispuși să încerce orice pentru a-și salva căsnicia.

„Kim încearcă acum să ia lucrurile pe rând. Nu știe cu siguranță dacă relația lor mai poate fi salvată, însă este dispusă să continue să încerce pentru copii.”, au declarat aceleași surse amintite anterior.