Kim Kardashian a postat un mesaj pentru ziua de naștere a „regelui” ei Kanye West, într-o postare pe instagram.

Kim Kardashian îi transmite un mesaj soțului Kanye West

Vedeta americană de televiziune, Kim Kardashian, și-a arătat dragoste și i-a făcut și o urare soțului ei, Kanye West, care a împlinit 43 de ani. Împărtășind fotografii cu Kanye pe Instagram, starul din Keeping Up With Kardashians a scris:

„La mulți ani regelui meu”.

,,Îți mulțumesc că ai fost întotdeauna tu și nu ai lăsat lumea să schimbe cine ești! Viața nu ar fi aceeași fără tine! ”, a scris Kim într-un alt mesaj pe InstaStory.

View this post on Instagram

Happy Birthday to my King

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Postarea cu cei doi a strâns deja peste 4 milioane de aprecieri.

Kim și Kanye West s-au căsătorit în 2014, iar cuplul are împreună patru copii, North West 7, Saint West 4, Chicago West 2 și Psalm West.

Recent  s-a spus că cei doi ar putea divorța

Recent au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi ar putea să divorțeze. După ce au petrecut atât de mult timp împreună. Potrivit unei surse apropiate cuplului, Kim chiar s-a gândit să se mute în altă casă pentru a evita divorțul.  O altă sursă a spus pentru US Weekley, că programele diferite ale cuplului au provocat o tensiune între ei. Dar cei doi lucrează să le rezolve.

Mama și managerul lui Kim, Kris Jenner, a infirmat zvonurile potrivit cărora cei doi sunt pe punctul de a se despărți. Ajungând pe rețelele de socializare, Kris, a scris un mesaj cu ocazia zilei de naștere.

„La mulți ani # KanyeWest !! Sunt un fiu uimitor, tată, soț, unchi, frate și prieten … mulțumesc că  ești o parte atât de specială și importantă a familiei noastre … Te iubesc foarte mult,” a scris Kris Jenner.

Atât Kanye cât și Kim și-au arătat recent sprijinul pentru protestele Black Lives Matter din Statele Unite, după moartea lui George Floyd. Kim s-a oferit să plătească facturile medicale pentru protestatarii răniți. În timp ce Kanye a fost văzut alăturându-se protestatarilor în statul său natal, Chicago.

El a confirmat, de asemenea, că a donat 1,58 milioane de lire sterline pentru a ajuta familiile lui George Floyd, Ahmaud Arbery și Breonna Taylor.