Mariajul lui Kim Kardashian și Kanye West trece prin momente dificile. Presa internațională le-a tot anunțat în ultimul timp divorțul, însă ei nu au renunțat la luptă încă. Trag în continuare să rămână o familie frumoasă și fericită.

Kim Kardashian nu renunță cu una, cu două. Ea continuă să îi fie alături lui Kanye West, în ciuda faptului că acesta întâmpină niște probleme pe plan emoțional. Diva este determinată să nu divorțeze, chiar dacă acest lucru înseamnă să-și calce pe mândrie și să depună eforturi suplimentare pentru a-și înțelege soțul.

„Kim nu renunță la mariajul său cu Kanye și este conștientă de faptul că el este bipolar și are probleme legate de sănătatea lui mintală și vrea să fie cât mai aproape de el și să îl ajute. Ea continuă să îi ofere suport și face tot posibilul să îl înțeleagă pe el și stările lui. Știe că este nonconformist și a fost întotdeauna conștientă de acest lucru.”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Kim Kardashian vrea să rămână lângă Kanye cu orice preț

Kim Kardashian nu divorțează! Diva nu renunță la Kanye West așa ușor

Începând cu luna August, Kim și Kanye s-au concentrat mai mult pe căsnicia lor. Acest lucru s-a întâmplat chiar dacă cei doi au locuit separați o perioadă. Conform informaților aflate până acum, Kim a rămas în Los Angeles, în timp ce Kanye s-a mutat în Wyoming.

Această separare le-a fost însă benefică. Vedeta nu a fost deloc deranjată de faptul că soțul ei nu mai locuiește cu ea. Dimpotrivă, ea a ales să își păstreze planurile pentru viitor pentru sine și să nu dezvăluie prea mult celor din jurul său.

Zvonurile că cei doi se pregătesc de divorț au fost în totalitate reale. Kim era determinată să renunțe la căsnicia sa, însă ceva a determinat-o să-și schimbe punctul de vedere. Ea și Kanye nu mai erau fericiți, așa că singura soluție rămasă era separarea.