De când a divorțat, Kelly Clarkson nu a dat prea multe detalii publicului despre cele întâmplate între ea și fostul său soț, Brandon Blackstock. A depus actele pentru separare în luna Iunie a acestui an, dar a preferat să păstreze tăcerea. Viața ei personală nu a privit pe nimeni, cu atât mai puțin presa și tabloidele de scandal.

Cu toate că separarea de soțul său i-a provocat multă suferință, Kelly are alte priorități acum. Înainte de orice vrea să se asigure că cei 4 copii ai săi sunt bine și nu vor fi afectați de această situație. Ea este conștientă de faptul că despărțirea părinților nu este un lucru ușor de procesar pentru micuții săi. Așadar, scopul ei acum este să îi protejeze cât mai mult cu putință.

Kelly Clarkson vorbește despre divorțul său. „Nu am vazut nimic din toate astea venind”

„2020 a adus în viața mea multe schimbări din punct de vedere personal. În mod sigur nu am vazut nimic din toate astea venind. Lucurile cu care mă confrunt acum sunt dificile pentru că necesită mult mai mult decât inima mea. Necesită mai multe inimi micuțe. Avem patru copii. Un divorț nu este niciodată ușor. Și amândoi provenim din familii divorțate, așa că știm care este cel mai bun lucru de făcut pentru a ne proteja copiii și inimile lor.”, a declarat artista.

Kelly Clarkson și-a găsit alinarea în muzică

Stările și emoțiile pe care i le-a provocat acest divorț au inspirat-o pe Kelly să compună. Cum nu este dispusă să-și spele rufele murdare în public, fanii vor avea ocazia să asculte câteva piese noi din această perioadă. De când a divorțat, cântăreața s-a refugiat în muzică. Așadar, ar trebui să ne așteptăm curând la niște piese puternic încărcate emoțional pe viitor.

„Muzica a post întotdeauna modalitatea mea de exadare și m-a ajutat să trec peste momentele dificile din viața mea.”, a mai adăugat artista.