Rapperița Cardi B trece printr-o perioadă foarte sensibilă din viața sa. Se pare că mariajul său a ajuns la final, iar ea a hotărât lunea aceasta să depună actele pentru divorț.

Cardi B și Offset s-au căsătorit în toamna anului 2017. Totul s-a desfășurat în mare secret, iar ceremonia a fost una ferită de ochii curioșilor. Ce doi au împreună o fetiță pe nume Kulture.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a depus actele pentru divorț în decursul săptămânii acesteia. Totul s-a întâmplat în Georgia, locul unde s-au și unit destinele în urmă cu 3 ani de zile.

Cardi B a fost înșelată în repetate rânduri

Motivul din spatele despărțirii este unul destul de grav. Offspring este acuzat că a înșelat-o în repetate rânduri pe Cardi B, cu toate că artista a trecut cu vederea de multe ori escapadele sale.

„Offet a înselat-o aproape tot timpul în care au fost împreună, dar Cardi a preferat să se uite în altă direcție din cauza copilului. De asemenea, ea nu și-a dorit să se facă de râs. În final, s-a săturat.”, a povestit o sursă apropiată rapperiței.

Din câte se pare, nu există nici o posibilitate ca cei doi să se mai gândească asupra deciziei lor. Nu au de gând să se mai împace, așadar separarea este singura opțiune care le-a rămas.

Cardi B divorțează! Cântăreața era căsătorită de 3 ani

Cardi nu mai are deloc încredere în Offset, cu toate că în toți acești trei ani a fost dispusă să-l ierte și să lucreze împreună la căsnicia lor. Au existat mereu guri care îl acuzau că o înșeală, însă ea a preferat să nu le asculte. Spre final însă, aceste acuzații și zvonuri au devenit imposibil de suportat, așa că diva a trebuit să ia măsuri.

În ceea ce o privește pe Kulture, Cardi B știe clar ce își dorește. Vrea o custodie „primară fizică”, în timp ce Offset ar avea datoria să contribuie din punct de devere material.