Cardi B divorțează! Cântăreața era căsătorită de 3 ani

Cardi B divorțează! Cântăreața era căsătorită de 3 ani

Rapperița Cardi B trece printr-o perioadă foarte sensibilă din viața sa. Se pare că mariajul său a ajuns la final, iar ea a hotărât lunea aceasta să depună actele pentru divorț.

Cardi B și Offset s-au căsătorit în toamna anului 2017. Totul s-a desfășurat în mare secret, iar ceremonia a fost una ferită de ochii curioșilor. Ce doi au împreună o fetiță pe nume Kulture.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a depus actele pentru divorț în decursul săptămânii acesteia. Totul s-a întâmplat în Georgia, locul unde s-au și unit destinele în urmă cu 3 ani de zile.

Cardi B a fost înșelată în repetate rânduri

Motivul din spatele despărțirii este unul destul de grav. Offspring este acuzat că a înșelat-o în repetate rânduri pe Cardi B, cu toate că artista a trecut cu vederea de multe ori escapadele sale.

„Offet a înselat-o aproape tot timpul în care au fost împreună, dar Cardi a preferat să se uite în altă direcție din cauza copilului. De asemenea, ea nu și-a dorit să se facă de râs. În final, s-a săturat.”, a povestit o sursă apropiată rapperiței.

Din câte se pare, nu există nici o posibilitate ca cei doi să se mai gândească asupra deciziei lor. Nu au de gând să se mai împace, așadar separarea este singura opțiune care le-a rămas.

Cardi B divorțează! Cântăreața era căsătorită de 3 ani

Cardi nu mai are deloc încredere în Offset, cu toate că în toți acești trei ani a fost dispusă să-l ierte și să lucreze împreună la căsnicia lor. Au existat mereu guri care îl acuzau că o înșeală, însă ea a preferat să nu le asculte. Spre final însă, aceste acuzații și zvonuri au devenit imposibil de suportat, așa că diva a trebuit să ia măsuri.

În ceea ce o privește pe Kulture, Cardi B știe clar ce își dorește. Vrea o custodie „primară fizică”, în timp ce Offset ar avea datoria să contribuie din punct de devere material.

 

Kim Kardashian nu renunță la Kanye West! Tabloidele anunță că ar divorța, însă realitatea este alta

Kim Kardashian nu divorțează! Diva nu renunță la Kanye West așa ușor

Mario Fresh a dat-o în bară în bucătărie! Jurații de la „Chefi la Cuțite” l-au criticat dur

Mario Fresh a dat-o în bară în bucătărie! Jurații de la „Chefi la Cuțite” l-au criticat dur