Faptul că mai are puțin și devine mamă a inspirat-o pe Katy Perry să fie puternică și să se deschidă mai mult în fața fanilor săi. Cântăreața a vorbit despre bolile mintale și despre lupta ei cu depresia. Aparent, existau zile când abia reușea să se dea jos din pat.

Viața lui Katy Perry este pe care să se schimbe pentru totdeauna. Vedeta așteaptă împreună cu logodnicul său, Orlando Bloom, primul lor copil. Evenimentul ar putea avea loc din moment în moment, însă cântăreața nu uită de fanii săi.

Chiar dacă acum este foarte fericită cu familia și cariera sa, viața lui Katy nu a fost mereu atât de reușită. În vârstăde 35 de ani acum, ea a povestit cum în trecut s-a luptat din greu cu o boală mintală dificilă, care a ținut-o multe zile la rândul la pat. Este vorba de depresie, afecțiune cu care artista s-a confruntat în anul 2017, în timp ce era plecată în turneu.

Problemele ei erau atât de grave, încât uneori îi era imposibil să-și desfășoare viața în mod normal.

Avea zile când pur și simplu nu reușea să se dea jos din pat, iar în acele momente nimeni nu reușea să o ajute să-și revină.

Katy Perry vorbește despre depresia sa, afecțiune care a ținut-o la pat

La 3 ani de la experiență, Katy Perry a reușit să treacă cu bine peste această experiență. Reflectând asupra dificultăților pe care le-a întâmpinat, vedeta spune că a reușit cu succes să își înțeleagă mult mai bine sentimentele și să le treacă înainte de orice prin filtrul gâdirii.

Cântăreața povestește că acea perioadă a fost una destul de întunecată. Își pierduse complet cheful de viață și interesul față de orice altceva. Lui Katy pur și simplu nu îi păsa de absolut nimic, și nimeni nu putea să schimbe acest lucru. Pentru a se trata, a fost nevoită să petreacă o perioadă la Institutul Hoffman. Aici a fost tratată pentru depresie.

sursa: desprevedete.ro