Katy Perry și Orlando Bloom se mută în Australia. Aici vor să-și crească fetița

Katy Perry și Orlando Bloom se mută în Australia. Aici vor să-și crească fetița

Katy Perry și Orlando Bloom vor deveni în curând părinți, așa că urmează schimbări importante în viața lor. De curând, cei doi au discutat despre posibilitatea de a se muta în Australia.

Katy Perry și Orlando Bloom sunt pe cale să își schimbe viața. Cum fetița lor se va naște în doar câteva săptămâni, încearcă să se pregătească cât mai bine pentru acest eveniment important din viața lor. Au luat în calcul chiar să se mute în celălalt capăt al lumii, Australia, pentru a o crește pe micuță.

Orlando Bloom a trăit în Australia, unde a fost și căsătorit

Katy Perry și Orlando Bloom se mută în Australia. Aici vor să-și crească fetița

Toate aceste se datorează experiențelor anterioare din viața actorului Orlando Bloom. Fosta lui soție era din Australia, iar el și-a petrecut acolo o bună parte din viață. Împreună cu aceasta el mai are un fiu în vârstă de 9 ani, pe bune Flynn, așadar are experință atunci când vine vorba de  a fi părinte.

Așadar, se pare că a convins-o chiar și pe actuala sa logodnică să se mute acolo. Bloom vorbește cu zâmbetul pe buze despre acea perioadă din viața lui și a declarat că ar face această schimbare oricând, fără să stea pe gânduri.

„Iubesc locul acela și m-aș muta acolo într-o clipită. Suntem pe cale să aducem un bebeluș într-o lume unică și neprevizibilă, așa că cine știe? Cred că fiecare dintre noi se gândește la idei și opțiuni așa că nu aș exclude Australia. Se află pe lista mea de locuri favorite, cu siguranță. Am avut dintotdeauna o afinitate pentru Australia și australieni, fiind chiar căsătorit cu una. Am petrecut mult timp acolo și a fost o parte importantă din viața mea de-a lungul anilor”, a spus vedeta.

Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit în anul 2019. Inițial nunta a fost planificată pentru iarna trecută, însă s-a mutat apoi pentru această vară. Cuplul alesese chiar și o locație inedită, Japonia. Acum, având în vedere situația cauzată de noul virus, nu este încă clar când vor reuși să-și sărbătorească uniunea. Clar este însă faptul că vor fi părinți, iar fetița lor se va bucura de cea mai bună creștere posibilă.

 

Dan Capatos vorbește sincer despre relația lui amoroasă

Lidia Buble oferă detalii neștiute despre copilăria sa