Katy Perry și Orlando Bloom și-au reprogramat nunta

De când s-au logodit, Katy Perry și Orlando Boom au căzut de acord că își vor organiza nunta în luna decembrie, însă se pare că planurile s-au schimbat. Surse apropiate lor au dezvăluit că marele eveniment a fost reprogramat pentru altă dată.

Multe persoane s-au gândit imediat la posibilitatea că cuplul ar avea probleme în relație și că nunta nu va mai avea loc. Acest lucru nu este deloc adevărat însă. Katy și Orlando sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Din câte se pare, motivul reprogramării evenimentului a fost unul destul de simplu: ei au fost nevoiți să facă acest lucru datorită locației pe care și-au ales-o.

Pentru ziua cea mare, ei vor găzdui nu unul, ci două petreceri. Una se va ține local, iar apoi plănuiesc să mai aibă încă o petrecere care va fi organizată într-o destinație secretă.

Orlando a cerut-o de soție pe Katy de ziua îndrăgostiților anul acesta, cu un inel impresionant în valoare de 5 milioane de dolari. Cei doi și-au început relația în anul 2016, însă nu a părut niciodată că se grăbesc să facă totul oficial.

După cum a declarat chiar Katy Perry, unul dintre cele mai importante motive pentru care relația lor a evoluat într-un ritm mai încet a fost fapul că amândoi au mai fost căsătoriți în trecut. Ea spunea:

„Cred că facem o treabă absolut minunată și încercăm să construim din greu o fundație înainte să începem să construim o casă masivă. Este important pentru noi să depunem acest efort înainte să ne avântăm și să facem acest pas important. Amândoi am mai fost căsătoriți, iar lucrurile stau diferit când ai trecut de 30 de ani.”

Lasă un răspuns

ATENŢIE! Politicienii schimbă foaia! Deputatul Silvia Vlăducă începe să ceară explicaţii despre situaţia infrastructurii din mai multe judeţe

Ce spune comisarul Berbeceanu despre Ministerul de Interne?