Așteptarea a luat sfârșit! Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți! Micuța lor s-a născut joia aceasta, iar cuplul a fost nerăbdător să împărtășească veștile bune cu urmăritorii lor din mediul online.

Katy Perry și logodnicul său, Orlando Bloom, au fost foarte deschiși în ceea ce privește sarcina. Au ales să împărtășească cu restul lumii fiecare detaliu important din această călătorie. Acum cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată.

O dată cu nașterea micuței, s-a aflat și ce nume va purta aceasta. Părinții au decis să o numească Daisy Dove.

Cu mai multe luni în urmă, Katy a declarat că nu știe cu certitudine ce nume va alege pentru fiica sa. Cântăreața a anunțat că are pregătită o listă cu nume pe care deja le-a ales, însă rămâne de văzut asupra căruia se va hotărî să rămână. În acel moment, ea era sigură asupra faptului că va știi ce decizie să ia în momentul în care o va vedea pentru prima oară pe micuță.

Katy Perry a devenit mămică! A născut o fetiță frumoasă și sănătoasă

Pentru Katy Perry, Daisy Dove este primul său copil. Orlando mai are un băiat din prima căsnicie, Flynn Bloom, un băiețel de nouă ani.

„Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. “, le-au transmis cei doi fanilor.

Pentru cântăreață, să aibă un copil a fost una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Cum nu este la prima căsătorie și are deja vârsta de 35 de ani, visul său s-a lăsat destul de mult așteptat până s-a îndeplinit. Acum însă, are toate motivele din lume să fie fericită și să se considere o persoană norocoasă. Fetița ei este sănătoasă și mai mult ca sigur le va aduce multe bucuriii ei și lui Orlando Bloom.