Se pare că ducesa Kate Middleton a ajuns la capătul răbdării. Ea este gata să pună punct comparațiilor constante dintre ea și Meghan Markle.

Din câte se pare odată cu ieșirea prințului Harry și a lui Meghan Markle, comparațiile au crescut foarte mult. Iar câteva povești false despre relația dintre cele două ducese, încep să iasă la suprafață.

Kate Middleton s-a săturat de comparații

Ultimul articol publicat de Tatler ar fi fost ultima picătură pentru Kate. Conform rapoartelor, ducesa este destul de dornică să clarifice lucrurile în privința afirmațiilor false care au apărut în povestea de copertă a revistei. Precum și afirmațiile care circulă despre războiul ei rece cu Meghan.

Fostul editor regal, Duncan Larcombe, a spus în timpul unui interviu acordat revistei New, că Ducesa de Cambridge a fost destul de „supărată”.  Ea a fost deranjată de afirmațiile făcute în articolul celor de la Tatler. Iar acum vrea să pună capăt comparațiilor o dată pentru totdeauna.

,,Este aproape ca și cum ar vrea să tragă o linie în nisip, dar s-a dus un pic prea departe”, a spus el.

Acesta a adăugat că aceste comparații fac să pară că:

„Ducesa Kate este aproape folosită de anumite puncte de vânzare ca un băț cu care să o zgândăre pe Meghan. “

,,Știm că William și Kate sunt foarte sensibili în privința comparațiilor cu Meghan. Narațiunea despre ceea ce se află între William și Kate și Harry și Meghan atinge un aspect nervos ”, a adăugat el.

Potrivit informațiilor s-a raportat că prințul William și Kate intenționează să dea în judecată revista Tatler pentru articolul „sexist” care a atacat greutatea ducesei, printre altele.

Publicația a avut deja parte de un proces din cauza articolului său intitulat „Catherine cea Mare”. În care se susținea că Meghan și Kate au avut o cădere, înainte de nunta ei cu Harry, în 2018. Mai devreme, Palatul Kensington a emis o declarație puternică împotriva lui Tatler. Susținând că articolul avea o „răsuflare a inexactității și a reprezentărilor false”.

Palatul a trimis, de asemenea, scrisoare legală în numele lui Kate pentru retragerea articolului.