Ducii de Sussex au participat saptamana trecuta la ultimele activitati in calitate de membri ai familiei regale britanice. Cu aceasta ocazie, Meghan a acordat burse unor studenti din partea Asociatiei pe care o patrona si a fost observata avand lacrimi in ochi, semn ca ii pare rau sa renunte la toate atributiile ei. Si Harry va fi nevoit sa se retraga din Serviciul Militar al Marii Britanii cu ocazia renuntarii la prezentul statut.

Tensiunea dintre familia regală britanică şi Ducii de Sussex este deja ceva binecunoscut de către public.

Răceala cu care Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost primiţi la Londra, la evenimentele regale de săptămâna trecută, a ilustrat cel mai bine acest lucru.

Mai nou, o sursă exclusivă citată de Daily Mail susţine că nici Meghan nu îi are la inimă pe cei din familia regală britanică, mărturisind prietenilor că aceştia sunt ciudaţi.

Fosta actriţă a spus că i se pare de neînţeles de ce nu se îmbrăţişează nimeni şi de ce sunt toţi atât de crispaţi, în special Kate Middleton. Aceasta le-a mai mărturisit amicilor că Ducii de Cambridge nu au fost deloc de acord cu alegerea lor şi că tensiunea dintre ei putea fi tăiată cu cuţitul. Meghan a observat că ducesa Kate Middleton nici măcar nu s-a uitat la ea şi că a păstrat interacţiunea cu aceasta la minimum.

Meghan a mai spus că această întoarcere la Londra i-a confirmat faptul că ea şi Harry au făcut alegerea corectă, deşi pe cei doi i-au încercat şi oareşce sentimente de tristeţe din cauză că trebuie să facă acest pas: părăsirea familiei regale şi începerea unei vieţi noi, în America. Acest lucru va fi oficial odată cu data de 31 martie.