Micuța nepoțică a lui Adrian Minune împlinește un an. Fiica manelistului este foarte emoționată și ocupată cu pregătirile pentru evenimentul extrem de important. Artista își va răsfăța fiica așa cum se cuvine.

Karmen Simionescu a născut anul trecut pe data de 01.08.2019 o fetiță perfect sănătoasă. Emoțiile și stresul au fost foarte vizibile pentru fanii artistei, ba chiar le-a spus despre acest lucru într-o postare de pe contul personal de Instagram.

Artista nu a mărturisit motivul emoțiilor exagerate, dar acest lucru este ușor de ghicit:

„Vreau să vă recunosc că sunt foarte stresată, pentru că nu știu dacă știți ce zi este mâine…si să vă mai recunosc că am emoții.”

În timp ce făcea aceste declarații, Karmen se plimba foarte agitată, căci este extrem de vizibil că nu mai are răbdare. Ei bine, artista a făcut și puțină ”autocritică” , după cum spune ea. Mai exact, papucii i-au dat de furcă pentru că scoteau niște zgomote amuzante: „știți mă oamenii ăia care merg așa?”

Karmen Simionescu este o mămică extrem de mândră și fericită și are de ce. Cântăreața a fost chiar și la salon pentru a se asigura că arată impecabil.

Sofia Maria Rossa este numele complet al nepoatei renumitului cântăreț, Adrian Minune. Manelistul îi este aproape în orice moment fiicei lui și suntem siguri că o va copleși pe nepoata lui cu multe daruri alese.

Karmen este foarte mândră de numele și de familia sa

Karmen nu se rușinează deloc de familia din care provine, iar acest lucru este de felicitat. Deși nu este nimic în neregulă cu familia ei, unii oameni i-au adresat vorbe urâte tinerei artiste. I se întâmplă des ca unii oameni să-i spună că tot meritul ei este datorită faptului că este fiica lui Adrian Minune. Acest lucru nu este însă deloc adevărat, așa cum declară și Karmen.

„Nu mă deranjează faptul că mi se mai spune câteodată Karmen Minune, deoarece port acest nume cu mândrie. Este numele tatălui meu, primit de la străbunica lui, pentru că toți oamenii din jurul lui, când era mic, îi spuneau „copilul minune. Cânta de foarte mic și toată lumea, când îl vedea, îi spunea copilul minune – așa a apărut Adrian Copilul Minune. Karmen Minune pentru mine nu este un nume care să mă deranjeze, însă, cu timpul, cred că am reușit cumva să am o identitate a mea și să devin doar Karmen”., a declarat tânăra artistă