Karmen Minune a avut parte de momente de groază! Cântăreața a avut parte de cel mai negru coșmar al vieții sale. Familia i s-ar fi destrămat, soțul ar fi părăsit-o pentru o altă femeie și, pe deasupra, i-ar fi luat-o și pe cea mică.

Karmen Minune este o artistă foarte iubită de la noi din țară. Fanii o apreciază pentru talentul pe care îl are, dar și pentru ceea ce este ca om, de fapt. Pandemia de coronavirus a afectat-o și pe ea, ca pe mulți alți artiști, de altfel. Acest lucru nu a reprezentat un impediment în a fi aproape de fanii ei. Artista a ținut în permanență legătura cu susținătorii ei în mediul online. Îi notifică adesea cu privire la ce a mai apărut nou în viața ei sau despre diferitele momente prin care a trecut, unele mai fericite, alte mai puțin fericite.

Așa s-a întâmplat și de data aceasta. Karmen Minune a adus în atenția publicului o întâmplare care a determinat-o să se trezească din somn plângând. Chiar dacă este vorba despre un subiect delicat pentru Karmen, artista a ales să împărtășească cu fanii ei pe rețelele de socializare experiența groaznică prin care a trecut nu cu mult timp în urmă.

Karmen Minune le-a povestit internauților că în timp ce dormea a visat că soțul ei o părăsise pentru o altă femeie. Ba mai mult, în coșmarul artistei, acesta îi luase și fetița, motiv pentru care s-a trezit în lacrimi.

”Cei dragi înseamnă iubirea.”

„Vreau să vă spun ceva foarte personal, dar care m-a făcut pe mine să trag niște concluzii serioase. Azi-noapte am avut un vis în care se făcea că Bobo, soțul meu, își găsise pe altcineva și era foarte fericit. Și nu știu cum îmi luase și fata. M-am trezit plângând”, au fost cuvintele pe care Karmen le-a scris pe rețelele de socializare.

Karmen Minune, coșmarul vieții ei! A fost părăsită de soț!

 

În continuare, celebra cântăreață a spus că odată cu această „experiență” nefericită, vedeta a tras o lecție foarte importantă de viață, aceea că poate renunța la orice (bani, carieră, faimă), înafara de familie, deoarece pentru ea este cel mai important lucru.

„Cred că a fost cel mai real vis din viața mea. Am realizat că în viața asta pot renunța sau pot pierde absolut orice. Când spun orice mă refer la… nu știu, orice. Succesul, faima, banii, absolut orice, dar nu aș putea accepta gândul că nu mai există iubire. Pentru mine soțul și fetița mea sunt iubirea întruchipată. Și cred că pentru orice mamă, soție, fată, iubită, mă rog, cei dragi înseamnă iubirea.”, a mai spus Karmen pe rețeaua de socializare.