A răsărit soarele și pe strada lui Kanye West.

Cine credea că rapperul Kanye West stă și plânge după fosta lui parteneră, Kim Kardashian, s-a înșelat amarnic. Acele vremuri au apus demult pentru artist, iar acum este mai fericit ca niciodată. „Vinovată” pentru asta este nou lui soția. Da, Ye s-a căsătorit și deja poartă verigheta.

Kanye West a fost mereu în centrul atenției, mai ales în ultima perioadă. Scandalurile în care s-a implicat, mai mult sau ma puțin voit l-au făcut să țină prima pagină a tabloidelor. În timp ce mulți au pus asta pe seama comportamentului bipolar pe care și l-a asumat, au fost și voci care au dat vina pe Kim. Totuși, miliardara este de domeniul trecutului.

La mai bine de două luni de când au divorțat oficial, Kim și Kanye West își văd fiecare de viața lui. În timp ce diva este ocupată cu afacerile și cu show-ul pe care îl filmează cu familia ei, rapperul s-a axat mai mult pe viața personală. După ce a pendulat între mai multe femei celebre, se pare că și-a găsit sufletul pereche. Și pentru că știa că nu găsește la orice pas pe cineva să rezoneze cu el, Ye nu a mai pierdut timpul.

Kanye West s-a așezat la casa lui

Recent, artistul a fost văzut în oraș și nu era singur. Aceasta era în compania Biancăi Censori. Potrivit presei de peste Ocean, aceasta este noua soție a lui Kanye West. Cei doi s-ar fi căsătorit în secret, în Los Angeles. Momentan, nu poartă același nume, însă, nu mai este mult drum de parcurs până acolo. Apropiații susțin că cei doi se cunosc de mult timp și tocmai de aceea au făcut acest pas atât de repede.

Bianca Censori este designer în cadrul business-ului pe care îl deține Kanye West, Yeezy. Cei doi par că se înțeleg foarte bine, însă fanii nu au putut să nu observe un lucru. Și anume, faptul că actuala lui Ye este copia trasă la indigo a lui Kim Kardashian.

Kanye West s-a căsătorit în secret la două luni după divorțul de Kim. Cum arată aleasa inimii lui
Elle
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.