Kanye West continuă seria declarațiilor șocante.

Nu mai este niciun secret faptul că Kanye West nu are deloc filtru atunci când face declarații. În ultima perioadă, fostul soț al lui Kim Kardashian a fost în centrul atenției și a dat-o constant în bară. Peste tot pe unde merge, Ye vorbește vrute și nevrute, iar cele mai recente afirmații sunt de-a dreptul șocante. 

Kanye West nu dă deloc semne că s-ar cuminții. Rapperul face ce face și instigă masele cu afirmațiile lui. Dacă până acum ținta sa era Kim kardashian, acum, lucrurile s-au schimbat. În urmă cu câteva luni, la Paris Fashion Week, artistul a purtat tricouri cu mesaje antisemite. Acela a fost doar începutul a ceea ce avea să urmeze.

Evident, gestul lui Ye nu a rămas nepedepsit. Toate marile branduri care colaborau cu el au întrerupt orice contract, iar averea lui s-a diminuat considerabil. Rapperul deja nu mai este miliardar, dar asta nu este o problemă. Fanii lui deja au dat drumul unei strângeri de fonduri pentru a-l readuce pe aceasta în rândul bogătașilor.

Kanye West îi roagă pe evrei să-l ierte pe Hitler. „Nu mai propagați ura generațiilor viitoare”
Los Angeles Times

Kanye West nu se ferește să-și exprime părerile fără filtru

Acum, Kanye West a continuat seria declarațiilor halucinante și a venit cu sfaturi pentru evrei. Deși pare greu de crezut, Ye i-a rugat pe toți să depășească episodul cu Hitler. Ba mai mult, le recomandă tuturor să îl ierte și să nu mai contureze o imagine negativă a lui.

Totul a fost spus într-un interviu cu Gavin McInnes. În discuția de aproximativ 45 de minute, Kanye a fost invitat pentru a-și pune părerea și pentru a se apăra de reacția publicului de după Paris Fashion Week. Având în vedere cele mai recente declarații, nu putem spune decât că acesta s-a afundat și mai tare în problemă. Fanii au reacționat, din nou și sunt de părere că bipolaritatea lui Ye se agravează pe zi ce trece.

„Evreii nu pot să-mi spună pe cine să iubesc și pe cine nu. Evreilor, iertați-l pe Hitler azi. Gata, a trecut! Nu mai impuneți ura și altora.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.