Kim Kardashian și Kanye West au tras concluziile divorțului.

Anul trecut, lumea mondenă de peste Ocean a fost dată peste cap de despărțirea dintre Kim Kardashian și soțul ei. Cei doi păreau că se înțeleg foarte bine, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Cuplul a transformat relația lor într-un business profitabil, care, din păcate, nu a avut final fericit.

Kim Kardashian nu este cea mai norocoasă persoană atunci când vine vorba de relații. Vedeta a avut un trecut amoros destul de tumultos, mai ales după ce a apărut caseta cu scenele interzise minorilor. Apoi, a urmat o perioadă în care lucrurile s-au așezat și l-a întâlnit pe Kanye West. Deși a mai fost căsătorită, miliardara nu a fost speriată de ideea de a îmbrăca rochia de mireasă, din nou.

Kanye și Kim și-au jurat credință și susținere, chiar și în cele mai grele momente. Pentru cei doi, menținerea unei relații echilibrate a fost o adevărată provocare, mai ales că ambii sunt mereu în lumina reflectoarelor. Deși mulți s-ar fi așteptat ca unul dintre ei să calce pe bac, motivul despărțirii a fost cu totul și cu totul altul.

Kim Kardashian l-a „sărăcit” pe Kanye West. Ce pensie alimentară trebuie să plătească artistul celor 4 copii
USA Today

Kim Kardashian poate răsufla ușurată

Kim Kardashian a declarat de multe ori că nu se mai simte bine lângă Kanye. Rapperul avea destul de des episoade de bipolaritate. Astfel, vedetei i-a fost mult mai greu să reziste lângă el. După ce au divorțat, artistul a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, iar acum, a rămas și fără o parte consistentă din averea sa.

Și de parcă toate astea nu erau de ajuns, după ce a pierdut contracte esențiale, Ye a aflat și verdictul magistraților în ceea ce privește divorțul. Custodia este comună, însă cei patru copii deja petrec 80% din timp alături de mama lor. În plus, Kanye nu a fost exonerat nici de plata unei pensii alimentare. Astfel, lunar, Kanye West va plăti 200.000 de euro pentru copiii lui.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.