Reclamă
Reclamă

Kanye West a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al Statelor Unite. Ceea ce înseamnă că prietenia dintre Kanye West și Donald Trump pare să se transforme curând în istorie.

Kanye West uită de prietenia cu Donald Trump

Din câte se pare Kanye are acum privirea îndreptată spre Biroul Oval. Astfel că, sprijinul său pentru actualul președinte al Statelor Unite nu mai intră în discuție. Chiar în urmă cu câteva luni, rapper-ul a spus că prietenia cu Trump a fost doar o strategie pentru ai ajuta pe americanii de culoare din închisoare.

Anterior West a fost un susținător vocal al lui Trump. Însă rapper-ul a anunțat sâmbătă că va candida pentru funcția de președinte în 2020.

„Îmi scot pălăria roșie, cu acest interviu”, a declarat West pentru Forbes. Referindu-se la șepcile de baseball „Make America Great Again” ale lui Trump.

Reclamă

„Trump este cel mai apropiat președinte pe care l-am avut de ani buni pentru a-i permite lui Dumnezeu să fie încă parte a conversației”, a spus el.

„Ca orice am făcut vreodată în viața mea, fac asta pentru a câștiga”, a adăugat el.

În timp ce s-a abținut să mai comenteze despre Trump, Kanye West a făcut referire la celălalt contracandidat al său, Joe Biden despre care a spus că nu este „special”.

„Nu spun că Trump este în calea mea, este posibil să facă parte din drumul meu. Și Joe Biden? Cum ar fi omule, te rog. Tu știi? Obama este special. Trump este special. Spunem că Kanye West este special. America are nevoie de oameni speciali care să conducă. Bill Clinton? Special. Joe Biden nu este special „, a spus West în interviu.

El a vorbit despre lipsa liderilor negri în cursa electorală. Adăugând că nu există pentru că i-au ucis pe toți liderii negri.

Mai mult decât atât Kanye West a spus că în prezent, consilierii săi sunt singurele două persoane publice care l-au aprobat în mod deschis. Soția lui, Kim Kardashian și CEO-ul Tesla, Elon Musk. Vorbind despre sprijinul lui Musk pentru candidatura sa prezidențială, West a spus:

„Vorbim despre asta de ani buni. I-am propus să fie șeful programului nostru spațial. ”

Între timp, Trump a spus despre candidatura lui West că face cursa ,,specială”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro