Lui Kanye Wesy nu i-a plăcut niciodată să se înscrie în tipare, iar cele mai recente apariții demonstrează asta.

Kanye West a fost mereu în lumina reflectoarelor, mai ales datorită pieselor sale. Acum, de când s-a despărțit de Kim Kardashian, acesta este implicat numai în scandaluri. Și pentru că îi place să fie în centrul atenției, rapperul face orice pentru a șoca.

CITEȘTE ȘI Kanye West, versiunea de pe TikTok. Fostul soț al lui Kim Kardashian are o sosie celebră în online

Fără doar și poate, lui Kanye West îi place să se vorbească despre el. În ultima perioadă, rapperul a fost mai mult decât evident peste tot pe unde a mers. Și cum în Europa a avut loc cel mai important eveniment din industria modei, Kanye nu avea cum să lipsească.

La Paris, acesta a dat nas în nas cu familia fostei sale soții, dar se pare că nu l-a deranjat. Ye a fost mult mai preocupat de defilarea pentru Balenciaga, dar și pentru evenimentul lui. Cei care îl urmăresc pe rapper știu că acesta este un mare fan Balenciaga și nu ratează nicio colecție de-ale brandului.

Kanye West a agitat apele la Paris Fashion Week

Pentru a-i răsplăti fidelitatea, cei de la Balenciaga au decis ca rapperul să deschidă defilarea lor. Kanye s-a conformat și a făcut spectacol pe scenă, dar și înaintea lui. Cu puțin timp înainte de a începe seria defilărilor, artistul a fost surprins purtând un accesoriu pentru dinți neobișnuit.

Kanye West, apariție șocantă la Paris Fashion Week. Cum a fost surprins fostul soț al lui Kim Kardashian
Los Angeles Times

Fostul soț al lui Kim a zâmbit non-stop și este lesne de înțeles de ce. Întreaga lui dantură a fost acoperită de un accesoriu pe care scria Balenciaga. Aceasta a fost următoarea apariție inedită, după cea de la Londra. Atunci, Kanye a purtat papuci încrustați cu cristale și șosete negre.

Scopul lui a fost să atragă atenția și se pare că i-a reușit. Chiar înainte de a merge la London Fashion Week a vorbit cu echipa lui și a garantat că toți vor fi cu ochii pe încălțările lui. Și chiar așa a fost! În timp ce unii i-au apreciat curajul, alții l-au criticat pentru că a mers prea departe.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.