Ultimele luni au fost destul de agitate pentru Kanye West. Rapperul trece printr-un divorț destul de complicat de miliardara Kim Kardashian, dar nu a uitat nici de fanii lui. Chiar dacă a fost extrem de ocupat, artistul și-a făcut timp să lanseze albumul „DONDA”, iar, în curând, urmează și primul lui documentar de pe Netflix.

Kanye West nici nu a simțit pandemia. Rapperul a fost atât de preocupat din punct de vedere personal și profesional, încât nu a mai avut timp să se gândească la altceva. Anul trecut, divorțul lui și al lui Kim a ocupat mult timp primele pagini ale presei internaționale. Se pare că de vină ar fi fost chiar el. Fanii sunt familiarizați cu episoadele acestuia de bipolaritate, așa că nu neagă această posibilitate.

La început, rapperul Ye a suferit enorm după soția lui, dar anul 2022 l-a găsit mai optimist ca niciodată. Rapperul și-a schimbat numele și a optat pentru „Ye” și are iubită nouă. Ye formează, de câteva săptămâni un cuplu cu actrița din „Uncut Gems”, Julia Fox. Cei doi s-au ascuns până acum de blițurile paparazzilor. Totuși, în weekend, Ye și iubita lui s-au afișat pentru prima dată împreună pe covorul roșu de la Săptămâna Modei de la Paris.

Kanye West poate spune că are un frate geamăn

Pentru doamnele și domnișoarele care sperau la inima lui Kanye West, există o salvare. Pe TikTok, locul unde orice este posibil, există un bărbat care seamănă 1:1 cu rapperul. Lil Deity, așa cum se prezintă pe TikTok se poate lăuda cu două milioane de like-uri și cu o comunitate care este intr-o continuă creștere.

Bărbatul este conștient de asemănările cu Kanye West, așa că nu există videoclip în care să nu aibă o referință către acesta. Momentan, Kanye nu l-a observat și, cel mai probabil, nici nu o va face prea curând. Fostul soț al lui Kim Kardashian nu este înnebunit după social media, ba chiar o consideră nocivă.

@lil.deity my Christmas dish #kanyewest #hiphop #christmas #fyp ♬ Я буду ебать – MOREART