Joi, 25 iunie, starul pop Justin Bieber a intentat un proces de 20 de milioane de dolari împotriva a două femei care l-au acuzat recent de agresiune sexuală pe social media.

Reclamă

Justin Bieber cere daune pentru defăimare

Potrivit lui Pitchfork, Justin Bieber susține că femeile „au instrumentat în mod fraudulos să caute atenție și faimă, postând în mod greșit acuzații defăimătoare, flagrante, false, fabricate”.  Prin care l-au implicat pe Justin Bieber acuzându-l de agresiune sexuală.

Justin Bieber a continuat să susțină că „este clar că aceste două persoane încearcă să valorifice climatul fricii care pătrunde în industria divertismentului.”

Reclamă

Două femei l-au acuzat pe artist de agresiune sexuală

Pe 20 iunie, două femei au susținut că Justin Bieber le-a agresat sexual în perioada 2014-2015. O femeie identificată ca Danielle a postat despre experiența ei la un eveniment muzical din Austin pe Twitter. Ea a susținut că Bieber a agresat-o sexual într-un hotel Four Seasons. Agresiunea ar fi avut loc în martie 2014.

„Justin m-a făcut să fiu de acord să nu spun nimic nimănui sau aș putea să mă confrunt cu grave probleme juridice „, a povestit Danielle.

„Apoi mi-a cerut să mă alătur lui. Atunci m-am întrebat: „Cum este lumea normală?”.

În aceeași zi, o femeie identificată drept Kadi a susținut că garda de corp a lui Bieber, Mikey a invitat-o ​​în camera de hotel după o întâlnire din New York în mai 2015. Atunci Bieber  ar fi agresat-o sexual.

„I-am cerut să se oprească”, a spus Kadi în postarea sa, „și a continuat să spună că nu pot face sex cu nimeni înainte de căsătorie.”

De la postarea lui Kadi, mai multe tweet-uri contradictorii despre relația ei cu Bieber au reapărut pe contul ei de Twitter.

Artistul cere daune de 20 de milioane de dolari

Justin Bieber a negat vehement atât afirmațiile lui Danielle. Cât și pe cele ale lui Kadi. Artistul a susținut că el are  „dovezi documentare incontestabile” pentru a demonstra că afirmațiile reclamantelor sunt „minciuni fabricate”.

Potrivit TMZ, Bieber le-a dat în judecată pentru defăimare. Iar suma de 20 milioane de dolari este suma totală cerută de la cele două. Atât lui Danielle cât și lui Kadi,  li s-a cerut 10 milioane de dolari de fiecare.