Reclamă
Reclamă

La un an după nunta lor, Hailey și Justin Bieber par mai îndrăgostiți ca niciodată. Sunt tineri, frumoși și au tot viitorul în față.

În luna septembrie a anului trecut, cei doi au ales să își oficializeze relația și să se căsătorească. Anul acesta, în aceeași perioadă, ei au hotărât să facă nunta în mod tradițional, pentru a putea să îi aibă de această dată pe cei dragi alături de ei. De asemenea, ei au declarat că un alt motiv pentru care au făcut acest pas a fost faptul că amândoi își respectă religia și vor să își mărturisească dragostea și în fața lui Dumnezeu.

După nuntă, toți fanii și membrii familiei se așteaptă ca în curând Hailey și Justin să facă anunțul oficial că așteaptă un copil.

Este greu de crezut că vor face acest pas, dar în decursul săptămânii acesteia au circulat zvonuri pe internet conform cărora Hailey ar fi însărcinată.

Reclamă

Vedeta a ținut să clarifice situația pe contul său de Instagram, scriind fanilor: „Internetul este hilar. Nu, nu sunt însărcinată. Doar iubesc foarte mult mâncarea. ”

Mama lui Justin Bieber a avut o reacție și mai amuzantă, arătând cât de mult așteaptă să devină bunică.

Cu toate acestea, se pare că Justin și Hailey nu sunt încă pregătiți să facă acest pas. Amândoi sunt într-un punct în care carierele lor sunt în plină dezvoltare, iar viața profesională are prioritate în acest moment.

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro