Juno și JO au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au avut o relație destul de longevivă, dar se pare că lucrurile nu au mai mers la fel de bine. După patru ani în care au fost iubiți, artiștii au decis să meargă pe drumuri separate.

CITEȘTE ȘI Jo și Juno au pus capăt relației. Cei doi au luat-o pe drumuri separate după 4 ani de relație

Juno și JO păreau suflete pereche. Cei doi au fost împreună mai bine de patru ani, timp în care s-au maturizat unul lângă celălalt. Faptul că ambii activau în industria muzicală trebuia să fie un mare plus pentru ei. Totuși, se pare că asta nu a fost suficient.

Cei care i-au urmărit pe parcursul relației, stiu că cei doi au avut mai multe certuri și de fiecare dată anunțau că se despart. Deși au mai luat pauze scurte, se pare că ultima dată totul a fost definitiv. Vestea a picat ca un trăznet asupra fanilor, mai ales că Juno și JO petrecuseră o vacanță împreună.

Juno a uitat-o pe JO. Cine este noua iubită a artistului Social media

JO și Juno, prieteni după despărțire

Cea care a anunțat prima că nu mai este cu Juno a fost chiar artista. Fanii nu i-au mai văzut împreună și de aici au început să se ridice o mulțime de semne de întrebare. JO a precizat că va rămâne mereu prietenă cu Juno și că îl apreciază foarte mult pentru ceea ce face.

În prezent, ambii artiști sunt semnați la casa de producție a lui Smiley, ceea ce înseamnă că lucrat împreună este inevitabil. Juno a mai scris la unele piese de-ale lui JO, dar, se pare că de data asta, a început să se axeze mai mult pe propria persoană.

Artistul a lansat piesă nouă, iar pe TikTok, apropierile dintre el și o domnișoară i-au făcut pe fani să ridice din sprânceană. Mulți cred că între Juno și Emmy este mai mult decât o prietenie, însă, sunt și voci destul de sceptice. Având în vedere că Emmy este dansatoare profesionistă, este foarte posibil ca la mijloc să fie o simplă colaborare.

@junorakis @emmyine_ mâine in clipul de la #LALEA de la 11 pe canalul meu de YouTube ? @mariofresh ești pregătit? #fyfyfyfy #foryou #fyp #viral #vibes ♬ original sound – J U N O