După patru ani de relație, Jo și Juno s-au despărțit definitiv. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Totul s-a petrecut acum mai bine jumătate de an. Însă, abia acum artista a vorbit despre motivele reale pentru care cei doi s-au despărțit. 

Acum mai bine de jumătate de an,, Jo și Juno au căzut de comun acord să se despartă definitiv. În cadrul unui podcast, artista a vorbit deschis despre ce a făcut-o să ajungă la această concluzie. Acum, artista a dezvăluit noi detalii despre separarea sa de fostul partener.

„Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult.”, a declarat Jo în urmă cu câteva luni, în cadrul unei emisiuni TV.

social media

Jo și Juno s-au despărțit definitiv după 4 ani de relație

În cadrul unui podcast, Jo a vorbit despre separarea de juno. Ea a mărturisit că relația a fost marcată de multe tensiuni, dar și neînnțelegeri, relația devenind în cele din urmă toxică.

„Nu cred că o să mai am o iubire atât de intensă cum am avut-o cu Juno. Nu știu dacă o să mai iubesc vreodată așa. L-am iubit și îl iubesc foarte tare. Juno o să rămână pentru totdeauna unul dintre oamenii la care o să țin cel mai mult.”, a declarat artista.

Mai mult, artista a vorbit și despre cum îl vede pe Juno și nu a ezitat să îi aducă cuvinte frumoase la adresa fostului său iubit. Până la urmă, cei doi au format un cuplu timp de 4 ani.

„E unul dintre cei mai talentați artiști de la noi din țară. Prima dată de asta m-am îndrăgostit și cred că și asta m-a ținut acolo. În relația asta, noi am fost ca șoarecele și pisica. Niciunul dintre noi nu a avut răbdare, suntem diferiți și mereu ajungeam într-un punct în care nu ne înțelegeam. Atunci devenea toxic. La un moment dat, mi-am dat seama că am obosit., a mai spus Jo conform Wowbiz.