Procurorii l-au chemat, astăzi, pe părintele Visarion Alexa, acuzat de agresiune sexuală, în fața instanței. Se pare că magistrații nu au fost de acord cu măsura controlului judiciar și au ținut neapărat să îl vadă pe Alexa în spatele gratiilor. 

Pe de altă parte, Tribunalul București a decis menținerea măsurii controlului judiciar a preotului Visarion Alexa, cercetat penal sub acuzația de agresiune sexuală. Decizia este definitivă, ceea ce înseamnă că preotul va fi liber până când se termină perioada măsurii controlului judiciar. Totuși, el trebuie să se ducă de două ori pe săptămână la secția de poliție. 

CITEȘTE ȘI: Șocant! O altă victimă a părintelui Visarion Alexa a ieșit la suprafață: Mă hărțuiește de doi ani!

Visarion Alexa nu va fi arestat, momentan 

Instanța a respins atât solicitarea preotului de ridicare a controlului judiciar, cât și pe cea a procurorilor, de arestare preventivă. Reamintim că preotul Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar până pe data de 15 noiembrie.    

După prima acuzație de agresiune sexuală, au apărut tot mai multe plângeri ale unor femei care susţin că le-ar fi batjocorit preotul Visarion Alexa. Pentru acuzațiile aduse, preotul riscă să primească șapte ani de închisoare.   

Judecătorii au decis! Decizie neașteptată în cazul preotului Visarion Alexa: Ajunge după gratii?

Mulți enoriași îl susțin pe Alexa 

Persoanele care îl susțin pe acesta așteaptă ca părintele să se întoarcă la biserică. Pe de altă parte, Visarion Alexa deja și-a recunoscut faptele, atât în fața procurorilor, cât și în fața Arhiepiscopiei Bucureștilor.    

Visarion Alexa este obligat să vină de două ori pe săptămână la poliție, unde trebuie să dea cu subsemnatul. Potrivit unor surse judiciare, preotul Visarion Alexa a recunoscut că după spovedanie, el a îmbrățișat-o pe femeie.   

Preotul a mărturisit totul 

Ulterior, tricoul femeii s-ar fi ridicat, moment în care preotul a atins-o în zona lombară, a mângâiat-o pe spate pe sub tricou, i-a palpat sânul, însă nu își mai amintește dacă a sărutat-o pe ureche fiindcă „era prea concentrat pe sânul ei”.   

„Ulterior, și-a introdus mâna pe sub bluză și i-a atins sânii, i-a forțat bata blugilor, a reușit să ajungă cu mâna în zona vaginului, sub lenjeria intimă”, au declarat niște surse judiciare.