Reclamă
Reclamă

Nu este deloc ușor să fii tată de fată, iar Jorge a trăit asta pe propria piele. Artistul are o relație specială cu copiii lui și vrea ca aceștia să aibă cea mai mare încredere în el. Totuși, aceasta a uitat un singur aspect. Uneori, cei mici nu au limite.

Vara asta, Jorge a ținut-o numai într-o vacanță. Artistul s-a plimbat peste tot cu familia lui și s-a distrat de minune. Din când în când, prezentatorul simte nevoia unei relaxări, așa că pune degetul pe hartă și pleacă în mici escapade.

Jorge a știu mereu cum să îmbine utilul cu plăcutul. Artistul și-a organizat mereu timpul astfel încât să aibă timp pentru familia lui, mai ales acum, când copii lui au atâta nevoie de el. Jorge este foarte implicat în creșterea celor mici și recunoaște că nu este deloc ușor să fie tată de fiica.

Jorge, pus în dificultate de fiica lui. Artistului nu i-a venit să creadă ce întrebare i-a adresat micuța
Facebook

Jorge a rămas fără cuvinte

Acum, artistul trece printr-o perioadă destul de dificilă, mai ales că cei mici sunt la vârsta la care pun mii de întrebari, care mai de care mai ciudate. Într-o zi, aceasta s-a trezit cu fiica lui venind acasă cu o mare curiozitate. Cea mică a decis să-l întrebe pe tatăl ei ce înseamnă cuvântul „oral”.

Reclamă

Jorge a rămas mască la auzul întrebării și nu a știut cum să reacționeze. Artistul nu a știut ce răspuns să-i ofere, așa că a început să o tragă din ce în ce mai mult de limbă pe cea mică. Apoi, din aproape în aproape, Jorge a aflat că fiica lui se referea, de fapt, la testele pe care le primește la școală, care sunt fie scrise, fie orale.

Artistul a recunoscut că l-au trecut un pic transpirațiile, mai ales că subiectul era unul destul de delicat. Mai mult, acesta se bazează și pe soția lui atunci când cei mici au astfel de dileme.

@jorgeofficial.ro Copiii astia ?‍♂️?‍♂️?❤️? #povestileluijorge #jorgeofficial #foryou #fy ♬ original sound – Jorge Official

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro