Reclamă
Reclamă

Ieri a fost ziua de naștere a micuței Eva Măruță, iar părinții ei i-au organizat o petrecere de zile mari, acolo unde au fost prezenți cel mai cunoscut vedete de la noi din țară alături de copiii lor. Andra și Cătălin Măruță s-au străduit să organizeze o petrecere perfectă din toate punctele de vedere. Având în vedere că aniversarea a avut loc la piscină, elemente precum umbrele, de pildă, au fost nelipsite.

Printre vedetele prezente la petrecere s-a numărat și Jorge alături de soția și băiețelul lor. Cu umor și un spirit de observație ieșit din comun la el, ca de fiecare dată, artistul a observat că Măruță a uitat să taie eticheta cu prețul de la o umbrelă, care atârna, fiind foarte vizibilă. Fără să ezite, a vrut să-i atragă atenția cu privire la acest aspect, așa că l-a chemat în fața camerei pentru a da explicații.

Cătălin Măruță, prins cu mâța-n sac de Jorge

Mare i-a fost surpriza lui Jorge să afle că, de fapt, umbrela respectivă nici măcar nu era cumpărată, ci i-a fost oferit pentru ziua evenimentului de către Ioana Șucu, fiica lui Dan Șucu de la „Imperiul leilor” care conduce o afacere extrem de profitabilă de mobilier.

Fără să ezite, Cătălin Măruță a recunoscut că nu a cumpărat umbrele în valoare de 2 186 de lei, ci a primit-o în „chirie” de la fiica omului de afaceri.

Reclamă

Jorge: „Auzi, Cătălin, cât crezi că ai dat pe umbrela asta?”

Cătălin Măruță: „Cum?”

Jorge: „Stai acolo, stai acolo. Cât crezi că ai dat pe umbrela asta?”

Cătălin Măruță: „Nu, asta e adusă cu chirie astăzi, dar dacă vrei să o cumperi, are un preț special pentru tine, 2186 de RON.”

Jorge: „Cât de bine ai știut prețul.”

Cătălin Măruță: „Da, pentru că Ioana Șucu e super mișto. O-am zis: «Băi, Ioana, ne ajuți cu niște umbrele?» S-a dus la tatăl ei la și a luat umbrelele din showroom.”

Jorge:  „Foarte mișto. Bravo.”

Cătălin Măruță: „Asta o să apară? O să vadă și Domnu Șucu de la Imperiul leilor cum se duce investiția lui?”

Cătălin Măruță, dat de gol de Jorge că primește lucruri pe gratis! Reacția neașteptată a lui Măruță: „Asta o să apară?”Cătălin Măruță, dat de gol de Jorge că primește lucruri pe gratis! Reacția neașteptată a lui Măruță: „Asta o să apară?”

Reclamă
Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro