Se apre că Rihanna este mare fan Johnny Depp, iar faptul că vor colabora spune multe.

Anul acesta, Johnny Depp a revenit în atenția publicului, însă nu cum își dorea sau cum își obișnuise publicul. Actorul s-a judecat săptămâni bune cu fosta lui soție, Amber Heard și a câștigat procesul. Apele nu s-au liniștit în totalitate, însă Johnny a început să își reia activitatea. 

Johnny Depp se întoarce la ceea ce știe cel mai bine și anume, actorie. După ce a anunțat că va reveni în rolul lui Ludovic, o producție de inspirație franceză, actorul a bătut palma cu Rihanna. În ciuda faptului că, la prima vedere, pare că cei doi nu au nimic în comun, se pare că au pregătit o surpriză de zile mari fanilor.

Rihanna este cunoscută pentru spectacolele pe care le face cu și pentru brandul ei de lenjerie. „Savage X Fenty” este la cea de-a patra ediție și, ca în fiecare toamnă, defilarea este dusă la rang de artă. Riri nu s-a limitat niciodată la simple prezentări de produse, ci a creat spectacol.

Johnny Depp revine într-un proiect special alături de Rihanna. Ce rol va avea actorul
CNN

Johnny Depp va face spectacol

Ca în fiecare an, invitații sunt aleși pe sprânceană și sunt din diverse domenii. Pe lângă artiștii consacrați și modelele internaționale, anul acesta, piesa de rezistență a Rihannei este chiar Johnny Depp. Se pare că artista a creat un moment senzațional alături de Depp, dar este secret.

Show-ul se va lansa pe 9 noiembrie, iar până atunci, fanilor nu le rămâne decât să aștepte. Cei din anturajul Rihannei susțin că prezența lui Johnny Depp este una specială, la fel ca și momentul lui. Deși ar fi putut să defileze sau să cânte, se pare că diva din Barbados a avut alte planuri cu el.

Rihanna a revenit și ea în muzică. Artista a lansat săptămâna trecută „Lift me up”, piesa de pe coloana sonoră a filmului „Black Panther: Wakanda Forever”. Este prima piesă a divei după o pauză de mai bine de șase ani.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.