După ce câteva vedeta dar și unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii au venit la Bran pentru a sărbători Halloween-ul, alte celebrități internaționale și-au anunțat venirea în România. Cap de afiș este Johnny Depp, care o să fie însoțit de alți artiști celebrii.

Trupa The Hollywood Vampires își reia turneul în Europa, după ce în 2021 acesta a fost anulat din cauza pandemiei. Astfel, Johnny Depp însoți de celebru Alice Cooper vor ajunge în România anul viitor. Acestora li se va alătura și Joe Perry, chitaristul și fondatorul trupei Aerosmith, și muzicianul Tommy Henriksen.

Cei patru se vor prezenta în fața românilor pentru a susține un concert marca The Hollywood Vampires. Marele eveniment va ava loc în vara anului viitor, în data de 8 iunie. Concertul o să fie unul în aer liber și se va organiza la Romexpo. Artiștii sunt nerăbdători să pornească în turneu, mai ales că au avut o pauză destul de mare, și promit un show incendiar.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aştept să revin pe scenă cu băieţii. Îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul alta poveste.”, a declarat Alice Cooper.

După petrecere de la Bran, alte staruri internaționale vin în România! Johnny Depp este cap de afiș Social media

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru a vedea The Hollywood Vampires

În anul 2012, Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry puneau bazele trupei The Hollywood Vampires. Formația a fost înființată din dorința celor trei de a urca pe scenă și ca un tribut pentru starurile rock ce s-au stins din viață în mod tragic. Concertele acestora sunt explozive, iar adesea invitați de seamă îi însoțesc.

Cei care își doresc să vadă The Hollywood Vampires trebuie să știe că în data de 4 noiembrie biletele pentru concert se vor pune în vânzare. Există trei categorii de bilete, la care se adaugă și cele VIP. Fiecare categorie va avea un număr de 200 de bilete ce se vor vide la un preț redus, iar apoi costul se va major.

  • Earlybird – Heroes (A) 429 lei, Boogiemen (B) 349 lei, Drunk Friends (C) 269 lei.
  • Presale – Heroes (A) 449 lei, Boogiemen (B) 369 lei, Drunk Friends (C) 289 lei.
  •  La intrare – Heroes (A) 480 lei, Boogiemen (B) 400 lei, Drunk Friends (C) 350 lei.

Pe lângă cele trei categorii, cei mai darnici pot alege biletele VIP. Un număr de 500 de astfel de bielte este disponibil, iar prețul acestora este de 699 lei.