Anul 2020 este unul foarte dificil pentru actorul John Travolta. Soția acestuia a murit în luna iulie, iar el încă încearcă să își revină după pierderea enormă pe care a suferit-o.

John Travolta și Kelly Preston au avut o căsnicie uimitoare. Cei doi au fost împreună pentru aproape 30 de ani, perioadă în careau împățit și bune și rele. Din păcate, viața acriței a fost curmată de o bolaă foarte dificilă: cancerul. S-a strins înconjurată de cei dragi, care încearcă să îi onoreze acum amintirea.

John și fiica sa, Ella, fac tot posibilul să păstreze amintirea lui Kelly vie. Cei doi au dansat împreună pentru a-i onora moartea, într-un filmuleț pe care actorul l-a postat pe contul său personal de Instagram.

“Fiica mea, @ellatravolta împreună cu mine dansăm în memoria lui mami. Dansatul cu mie era unul dintre lucrurile preferate ale lui Kelly.”, a scris actorul în descrierea videoclipului.

În imaginile postate, John și Ella pare că se bucură în totalitate de timpul petrecut împreună. El poartă o cămașă neagră și niște pantaloni albi, în timp ce fiica lui de 20 de ani îl acompaniază cu o rochie îmflorată. Cei doi dansează pe muzică de pian, probabil aflându-se în incinta unui restaurant.

John Travolta îi aduce un tribut soției sale Kelly Preston

Această postare emoționantă a fost prima pe care actorul a făcut-o din luna Iulie, moment în care a anunțat decesul soției sale.

Pe atunci,  John a ținut doar să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în aceste momente dificile. Kelly s-a luptat timp de doi ani cu cancerul, iar în final afecțiunea sa a învins.

John Travolta anunța pe atunci că dorește o perioadă să se retragă din viața publică. Vedeta a simțit nevoia să se retragă alături de copiii săi, pentru a se liniști. Acum însă se pare că lucrurile stau mai bine, iar el și-a găsit puterea să meargă mai departe.