John Legend și a lui Chrissy Teigen formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywod. Mereu îndrăgostiți și plini de respect unul pentru celălalt, se pare că cei doi și-au găsit sufletele pereche. Acum, cuplul a făcut anunțul cel mare: vor deveni părinți din nou!

Chrissy Teigen nu și-a ascuns niciodată intenția de a deveni mămică pentru a treia oară. Chiar în urmă cu un an, aceasta a declarat că abia așteaptă să treacă din nou prin acestă experiență.

John Legend va deveni tătic! Cântătețul își așteaptă cel de-al treilea copil

Se pare că timpul a trecut, iar John Legend și soția au făcut din nou anunțul: Chrissy este însărcinată!

Marele anunț a fost făcut public într-un mod inedit. Cum John este un artist desăvârșit, a făcut tot posibilul să își surpindă cât mai plăcut fanii. El și Chrissy au postat un videoclip pe contul personal de Instagram al artistului, iar imaginile sunt foarte impresionante.

Cei doi soți se află împreună la plajă, iar valurile se sparg în jurul lor. John Legend o ține strâns în brațe pe iubita sa, cuprinzând-o de la spate. Chissy, pe de altă parte, își ține mâinile plasate atent pe abdomen. De aici și indiciul că actrița este însărcinată.

Imediat cum au văzut imaginile, fanii au fost mai mult decât încântați. Mulți i-au bombardat de-a dreptul cu mesaje de felicitări, în timp ce alții au avut dubii legate de ceea ce au văzut. Având în vedere modul impresionant în care au fost surpinse imaginile, mulți au fost de părere că totul este o componentă a unul videoclip pentru o piesă de-a lui John. Răspunsul la aceste îndoieli a venit câteva ore mai târziu, însă.

Se pare că Chrissy le-a citit gânduile fanilor săi. Pentru a le risipi orice urmă de îndoială, aceasta a postat un nou set de imagini. De data aceasta abdomenul ei se vede clar, iar sarcina este vizibilă. Chiar dacă pare însărcinată doar în câteva luni, urmăritorii ei s-au bucurat enorm pentru sinceritatea de care a dat dovadă.