Kelly Clarkson și John Legend au interpretat actualizarea căntecului clasic de vacanță „ Baby It’s Cold Outside ” în cel mai recent episod din „ The Voice ”, care a stârnit controverse în rândul spectatorilor.

Cei doi antrenori de la „The Voice” au colaborat pentru a crea o versiune modernizată a clasicului de Crăciun – plin de linii reelaborate în lumina versurilor din ce în ce mai controversate ale originalului.

În timp ce cântăreții au considerat că este o actualizare ușoară a sărbătorilor, înregistrarea a primit o imensă dezaprobare din partea fanilor versiunii originale, care simt că se apropie de politică.

La scurt timp după ce clipul prestației lor de marți seară a fost transmis pe Twitter, utilizatorii au dorit repede să-și exprime nemulțumirea.

„Nu. Acest lucru a fost absolut ridicol. Nu numai că a fost un rău, ci un adevărat „clasic” a fost complet măturat pentru a salva sentimente. Nu este absolut nimic în neregulă cu originalul, iar cei jigniți de acesta pot sări cu amabilitate de pe cea mai apropiată stâncă”, a comentat un alt utilizator .

Cu toate acestea, reacțiile despre spectacol pot fi descrise cel mai bine ca o pungă mixtă, dat fiind că păreau să existe atât de multe reacții pozitive la melodie, cât și negative.

„Voi doi sunteți uimitori. Atât de talentați! V-aș urmări de Crăciun. Vă mulțumesc pentru reabilitarea acestei comori de melodii. Întotdeauna mi-a plăcut melodia, dar mesajul din versuri a fost atât de greșit. Mulțumesc”, un utilizator a comentat.