Reclamă
Reclamă

Fără doar și poate, Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați maneliști. De-a lungul carierei sale, acesta a fost solicitat la concerte peste tot, inclusiv la comunitățile din afara țării. Și, tocmai când credea că le-a văzut pe toate, artistul a avut parte de șocul vieții lui.

Jean de la Craiova nu mai are nevoie de nicio introducere. Manelistul și-a cucerit fanii de la primele sale melodii, iar în prezent, se bucură de succesul pentru care a muncit atât de mult. Fanii lui sunt peste tot în țară, dar și în afara ei. Și, pentru că ține foarte mult la conexiunea dintre el și comunitatea lui, artistul aproape că nu refuză niciun concert.

Așa cum se știe deja, la concertele maneliștilor, dedicațiile sunt nelipsite. Fanii îndrăgitului artist nu duc deloc lipsă de idei, iar, la un moment dat, au înlocuit banii cu un copil… copil. Jean de la Craiova a povestit în unul dintre podcasturile lui Pepe întâmplarea care l-a lăsat fără cuvinte. Deși acum i se pare amuzant, atunci a recunoscut că nu a știut cum să reacționeze.

„Eram în Canada. Cântam ce cântam și era o țigancă care scotea banii din sân. Și avea un copil mic, îl ținea așa, pe mână. La un moment dat, nu mai avea bani. Mi-a dat copilul! Stelian Petcu era în spate, număra banii și i-am zis să ia copilul. Apoi ea a început să țipe să-i dau copilul.”

Reclamă
Jean de la Craiova a rămas fără cuvinte la un eveniment. „Mi-a dat copil ca bacșiș!”
Instagram

Jean de la Craiova, din ce în ce mai absent pe sticlă

În trecut, manelistul era o prezență constantă pe micile ecrane. Aproape că nu era emisiune la care acesta să nu fie chemat să facă atmosferă. Pe lângă talent, acesta nu duce lipsă nici de umor, iar asta l-a ajutat să aibă priză la fani. Însă, de la o vreme, artisrtul este din ce în ce mai rar la vedere.

Se pare că manelistul a decis să își acorde mai mult timp și să se axeze pe ceea ce contează cu adevărat pentru el. Și anume, pe carieră și familie. Deși nu vorbește prea des despre familie și persoane dragi, celebrul artist nu duce lipsă de iubirea celor apropiați.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro