Jean de la Craiova a făcut o adevărată gaură în buget. Artistul a pierdut o sumă considerabilă de bani. Află cum a fost posibil acest lucru!

Ei bine, Jean de la Craiova a dezvăluit faptul că a pierdut nu mai puțin de 6000 de lei…la jocurile de noroc. Alături de el la acel moment în sala de jocuri se afla și Viorel Lis, fostul edil al Capitalei și un împătimit al acestor timp de jocuri. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii „La Măruță” difuzată pe PRO TV.

Jean de la Craiova a pierdut 6000 de lei la jocurile de noroc

https://www.tiktok.com/@video.clipuri1/video/7138790252830870789?_r=1&_t=8VMwj8vbDPS&is_from_webapp=v1&item_id=7138790252830870789

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„6000 de lei și am transpirat, adică aveam nervi. Adică nu m-a luat somnul toată noaptea, mi s-a umflat gura, limba, tot. (…) Era și nea Viorel Lis.” a declarat Jean de la Craiova

Tot în cadrul emisiunii prezentate de către Cătălin Măruță, Jean de la Craiova a dezvăluit cine au fost vedetele din showbiz-ul românesc cărora le-a făcut avansuri.

 „Ruby și Oana Radu au fost nominalizate la femeile care (au primit avansuri n.r). Nu prea pot să… că eu sunt familist. Le-am dat de înțeles, dar nu sunt eu omul care face avansuri.” a spus artistul la PRO TV.

Jean de la Craiova este căsătorit de aproape 30 de ani, din anul 1994. Partenera sa de viață se numește Paula Dumitrache. Cu toate că  soțul său se bucură de popularitate, soția lui Jean de la Craiova preferă să stea într-un con de umbră, aceasta apărând de puține ori în fața camerelor de filmat.

„Eu am o nevastă mai credincioasă, e apropiată de biserică.  E mai apropiată de toată lumea, avem ritualuri bisericești, e în cercul ei de femei credincioase.La televiziune zice: «Du-te tu».

 Nu a apărut cam la nicio emisiune, doar acum câțiva ani de zile!” a mărturisit în trecut Jean de la Craiova despre soția sa