Jador se întoarce la „Puterea Dragostei”? A pus ochii pe Cristina Mihaela Dorobanțu

Se întoJador se întoarce la "Puterea Dragostei"? A pus ochii pe Cristina Mihaela Dorobanțuarce Jador în cadrul emisiunii Puterea Dragostei? A pus ochii pe Cristina Mihaela Dorobanțu

Jador nu ascunde faptul că emisiunea de la Kanal D, „Puterea Dragostei”, a reprezentat rampa lui de lansare. Tânărul  a mărturisit că s-ar întoarce in emisiune, dacă producătorii vor mai dori să mizeze pe persoana lui.

”Nu aș refuza să intru din nou în show, pentru mine, a fost o rampă de lansare și nu am să uit niciodată acest lucru. Puterea dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi, fără această emisiune, mi-ar fi fost foarte greu”, a declarat cântărețul.

Jador ar veni înapoi la „Puterea Dragostei”, însă nu pentru vreo concurentă, ci pentru prezentatoarea noului sezon, nimeni alta decât Cristina Mihaela Dorobanțu. Să fi pus oare artistul ochii pe moderatoarea emisiunii și nu pe concurente? Complimentele pe care i le-a făcut au pus fanii pe gânduri.

’’M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul’’, a spus Jador.

Jador a recunoscut că a suferit după Simina

Jador se întoarce la "Puterea Dragostei"? A pus ochii pe Cristina Mihaela Dorobanțu

Artistul a mai vorbit și despre cele două relații ale lui, din timpul emisiunii de la Kanal D, cu Simina și cu Ella, ambele încheiate. Bărbatul afirmă că pe Simina a iubit-o cu adevărat, în ciuda răutăților și a neîncrederii în sentimentele sale.  A suferit enorm după ea, iar apoi a urmat relația cu năbădăi Ella. Se pare că reproșurile constante care au venit din partea amândurora, dar mai ales din partea ei, au dus la sfârșitul relației. Nu a fost să fie, iar artistul a ieșit din competiție singur.

Am iubit-o pe Simina, însă nu a fost să fie sentimente până la capăt. Totuși, nu regret nimic, din ce am simțit pentru ea, s-au născut o serie de melodii care au avut mare succes la public! În ceea ce o privește pe Ella, aici, situația a fost mai complicată., o legătură cu suișuri și coborâșuri, cu multe reproșuri și neîncredere. Din acest motiv, poate nu am rămas împreună, dar viața merge mai departe!”, a mai comentat artistul.

Îi suflă oare Gabriela Cristea postul Dianei Dumitrescu la emisiunea "Mireasa"?

Gabriela Cristea suflă oare postul Dianei Dumitrescu de la emisiunea „Mireasa”?

Andreea Tonciu pentru a doua oară mamă! Vedeta așteaptă rezultatul testului de sarcină

Andreea Tonciu pentru a doua oară mamă! Vedeta așteaptă rezultatul testului de sarcină