Îndrăgitul interpret Jador  a luat industria muzicală din România prin surprindere. Acesta a devenit cunoscut foarte repede, iar fanii îl vânează la orice pas. Mai nou, au apărut zvonuri comform cărora tânărul ar avea o idilă cu Daniela Crudu.

Reclamă

Jador este un fost concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”, show care a reprezentat o adevărată rampă de lansare pentru acesta. A reușit să-și atragă fani încă de atunci, iar până la a deveni celebru a mai fost doar un pas. Talentul muzical și l-a descoperit mai târziu, însă se poate spune că a dat chiar lovitura.

Reclamă

Cu o carismă aparte, Jador pare sa nu mai părăsească trending-ul de pe YouTube. Dintr-un simplu cântăreț, a ajuns o vedetă de succes, mereu în primele locuri și făcând numeroși alți artiști să râvnească la succesul lui.  Colaborările cu Alex Velea, Lino sau cu What’s Up l-au propulsat de-a dreptul în industria muzicii românești.

Printre cei care îl apreciază se numără și Daniela Crudu. Frumoasa brunetă a postat pe contul său personal de Instagram un clipuleț incendiar. Vedeta se afla la volanul mașinii ei, cântând și distându-se de minune pe una din piesele cunoscute ale lui Jador,  ,,Dau Moda’’.

Cu zâmbetul larg în dotare, fosta asistentă tv i-a dat chiar tag interpretului în postarea ei. Ca răspuns, bărbatul a repostat clipulețul incendiar.

Jador și Daniela Crudu, un nou cuplu? Fanii au început să facă speculații

Jador și Daniela Crudu, un nou cuplu?

Oamenii nu au stat pe gânduri și început să facă legături. Să fie ăsta, oare, un semn? Este ceva între cei doi? Mulți spun că le-ar sta bine împreună, mai ales că ea seamănă puțin cu fosta iubită a cântărețului. Din filmare reiese că frumoasa brunetă i-ar face ochi dulci lui Jador.

Vorbind despre viața sa personală, Jador însă a risipit aceste speranțe. Cântărețul a declarat că în prezent nu există nici o femeie în viața sa. Mai mult, își dorește cu tărie să rămână așa, mai ales că are o perioadă foarte prosperă în carieră. Totuși, fanii ai reușit cumva să-i ghicească gustutile. În rândul celor care îl urmăresc cu interes pe tânăr se speculează că acesta ar fi atras în mod special de femeile brunete.