Jador a pus ochii pe cea mai noua diva din showbiz-ul romanesc. Bărbatul, care nu prea are noroc in dragoste, a gasit o femeie care i-a pus capac. Manelistul a devenit cunoscut la emisiunea Puterea Dragostei prin prisma relatiei sale cu Simina. Din pacate, lucrurile nu s-au termina bine pentru el. Femeia s-a indragostit de Alex Zanoaga, cu care acum este maritata si are si un copil.

Alta cucerire de-a lui din emisiune este Ella. Frumoasa bruneta plange si acum dupa el, insa Jador nici nu vrea sa mai auda de ea. I-a adus nenumarate acuzatii concurentei, spunand ca nu l-a iubit indeajuns de mult incat sa plece din emisiune pentru el. Cea mai constanta prezenta feminina din viata artistului este insa Georgiana. Si Simina si Ella l-au acuzat ca inca avea o relatie cu fosta lui iubita atunci cand incerca sa le cucereasca pe ele.

Jador a infirmat mereu relatia cu Georgiana, spunand ca este doar fosta lui iubita, in prezent amica. Cu toate acestea, tanara pare sa fie peste tot alaturi de manelist. Cei doi au fost in vacanta in Dubai, in timp ce Ella plangea in emisiune dupa el. Mai mult, in seara in care manelistul lua bataie intr-un club din Mamaia, alaturi de el era tot vesnica Georgiana. Acum insa, si aceasta pare sa fie eclipsata de altcineva in ochii lui Jador.

Legătura dintre Jador și noua asistenta de la Acces Direct

Cosmina Adam, noua asistenta a Mirelei Vaida pare sa ii fi pus capac lui Jador. Artistului i s-ar fi aprins calcaiele dupa tanara bruneta si a facut declaratii incendiare la adresa acesteia. Invitat de curand la Acces Direct, artistul a fost impresionat de prezenta asistentei. Si-au aruncat o multime de zambete, cantaretul i-a pus multe intrebari si, intr-un final, au recunoscut ca se plac. Cosmina i-a marturisit manelistului ca este fana lui si ii cunoaste toate piesele.

„Băi, dar cum arată fata asta pe Instagram? Că mor! Vorbește mult tare!’, a spus Jador despre Cosmina, noua asistentă tv.

Cosmina i-a spus că și ea cântă, iar ulterior cei doi au cântat unul pentru celălalt, zâmbindu-și.