Cosmina Adam este noua asistenta de la Acces Direct. Emily Burghelea a fost inlocuita la trei saptamani de la demisie! Cine este femeia care i-a luat locul? Noua asistenta vine sa intregeasca echipa moldovenilor de la Acces Direct. Fata este tot din Vaslui și nu este straina de lumea televiziunii. Daca vi se pare cunoscuta, nu va inselati. Aceasta a mai aparut in platoul emisiunii, în trecut.

Reclamă

Cosmina Adam este cântăreața de muzica populara. Tânăra a fost partenera lui Ciprian Silași, războinicul care a participat la Exatlon Romania. Cei doi au facut o pereche inedita pe scena si au fost invitati la mai multe emisiuni tv, printre care si Acces Direct. Tânăra moldoveanca a ajuns acum membra a emisiunii, din postura de asistenta dar si de reporter special. Chiar ea a anuntat acest lucru.

Cine este Cosmina Adam?

Cântăreața și-a pus straiele populare in cui si a stralucit intr-un outfit provocator in editia de ieri a emisiunii Acces Direct. A fost prima ei aparitie in noua postura de asistenta tv. Cosmina Adam nu a renuntat nici la proiectele ei muzicale. Tanara vrea sa imbine cu succes ambele meserii, si cea de asistenta, si cea de cantareata. Cine stie?! Poate va inregistra si ea o melodie cu Vulpița și Viorel și va strânge milioane de vizualizari pe Youtube.

Reclamă

”Am plâns când am aflat că am fost aleasă. Și părinții mei au plâns”, s-a confesat Cosmina Adam, în cadrul emisiunii Acces Direct.

“Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct și reporter special. Nu vă puteți închipui cat de fericităăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a scris Cosmina si pe Facebook.

Tânăra vasluiancă a studiat la Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă” Iaşi. Ulterior a urmat cursurile Universității de Arte „George Enescu” tot din Iași. Înainte de a se muta la București, a fost solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului.