Faptul că Jador are sute de milioane de fani în toată țara, nu mai este un secret pentru nimeni. Totuși, se pare că la Timișoara nu a fost primit cu brațele deschise. Concertul manelistului de la Filarmonica Banatului a fost interzis, spre indignarea tuturor. Cum prietenul la nevoie se cunoaște, Micutzu l-a răzbunat pe Jador.

În urmă cu câteva zile, Micutzu a avut un spectacol la Timișoara. Inventinv din fire, comediantul a ales să îmbine utilul cu plăcutul, mai ales când a văzut locația show-ului său. Aflat pe scena Filarmonicii Banatului, Cosmin Nedelcu s-a asigurat că va începe momentul într-un mare fel.

Prezentatorul de la „România are roast” și-a făcut intrarea chiar pe melodia lui Jador, „Dau moda”. Micutzu știa de evenimentul neplăcut prin care a trecut manelistul și a vrut să pună un zâmbet pe fața celor prezenți în sală. Așa cum era de așteptat, momentul a devenit viral.

Jador, reacție de milioane. Ce părere a avut manelistul despre momentul lui Micutzu pe scena Filarmonicii Banatul
Instagram

Jador se lovește la tot pasul de discriminare

Filmulețul a ajuns și la Jador care nu avea cum să nu reacționeze, mai ales că era melodia lui. Manelistul nu se aștepta ca Micutzu să-l susțină, chiar și indirect. În semn de apreciere, artistul a vrut să îi transmită un mesaj sincer comediantului.

„Mi-a plăcut, a fost bună gluma. Mi-a făcut ziua bună. A vrut să facă o caterincă de primar. Să se înțeleagă că sunt niște acte artistice, indiferent de ceea ce au negativ. Mie îmi place de Micutzu, chiar îmi place de el.

Trebuie să fii…să nu înțelegi un umor atât de mișto. Nu cred că ar face mișto, cred că știe și el… Până la urmă, primarul nu e tocmai român și nu înțelege că manelele fac parte din tradiția noastră”, a spus Jador pentru Antena Stars.

Manelistul nu a fost deranjat, neapărat de faptul că i-a fost anulat spectacolul, ci mai degrabă din cauza motivului invocat. Jador a recunoscut că i s-au pus multe piedici de-a lungul carierei din cauza stilului muzical abordat. Mai mult, acesta are câțiva artiști cu care i-ar plăcea să colaboreze, dar este conștient că ar fi etichetați greșit după ce i s-ar alătura lui.