Jador are o relație specială cu fanii și aproape că nu trece o zi fără să le povestească tot ce face. Din păcate, artistul nu are doar vești bune pentru ei, mai ales în ultima perioadă.

Jador nu are nevoie de prea multe prezentări. Artistul a reușit să se impună în industria muzicală cu stilul lui, iar acum se poate lăuda cu milioane de fani. Manelistul apreciază foarte mult tot ce se întâmplă cu el și cariera lui și mulțumește de fiecare dată comunității.

În ultima vreme, Jador și-a ținut fanii numai în vești mai puțin bune. Recent, artistul a fost implicat într-un accident de mașină. Manelistul a urcat câteva imagini pe contul de Instagram și, deși nu a fost nimic grav, tot a tras o sperietură de zile mari. Potrivit spuselor lui, aceasta a fost lovit din două părți de alte autoturisme, iar mașina lui a fost zgâriată destul de rău.

Jador, bun de plată

Mai mult, Jador nu știe ce să mai creadă și de ce se țin ghinioanele lanț de el. Artistul a început să creadă că este urmărite de nenorociri, pentru că altcumva nu își explică tot ce i se întâmplă. Dezamăgit de întreg incidentul, manelistul de abia și-a găsit cuvintele să le povestească totul fanilor.

Uite cum mi se întâmplă numai mie! Am ieșit și eu pe stradă cu mașina. Unu în spate și unu în față…m-au nenorocit”, a spus Jador.

Jador și-a îngrijorat fanii. Manelistul a fost implicat într-un accident. „M-au nenorocit”
Instagram

Deși a scăpat doar cu câteva zgârieturi, paguba materială este una destul de mare. Manelistul este posesorul unui bolid de mii de euro. Drept urmare, pentru fiecare reparație trebuie să scoată din buzunar bani frumoși.

Jador conduce un Mercedes foarte scump, despre care spune că este mașina la care a visat mereu. Având în vedere că aceasta își schimbă foarte des bolizii, este foarte posibil ca peste câteva luni să se afișeze cu o altă bijuterie pe patru roți.